Vaimo välkomnar IJP Design som ny kund

Den etiska grundsynen bakom IJP Design är att skapa högkvalitativa, moderna och unika sportkläder som förenar funktionalitet med mode, så att plaggen speglar din unika personlighet och stil. Ian James Poulter, en av världens topprankade golfspelare, lanserade sitt eget klädmärke IJP Design år 2007. Han säger att bra kläder och bra golfspel går hand i hand. IJP:s filosofi är att låta benen styra och först designa byxorna och därefter samordna resterande plagg utifrån dem.

FAKTA

  • Företag:  IJP Design
  • Bransch: Kläder
  • Paketering: Innovate
  • Marknad:  Internationell
  • Projektplan:  12 veckor
  • Antal produkter:  200

Siobhan Kos, Ecommerce Manager på IJP Design:

“Konkurrensen bland försäljare av golfkläder är benhård. Vår nuvarande webbshop saknar den funktonalitet och design som verkligen kan få sajten att stå ut från mängden. Vi vill öka vår onlineförsäljning dramatiskt och ge våra onlinekunder en shoppingupplevelse som verkligen är unik och speciell.”

Varför valde ni Vaimo?

“Jag har tidigare arbetat med ett framgångsrikt e-handelsprojekt baserat på Magento-teknologi tillsammans med Vaimo, och jag var därför övertygad om att vi skulle kunna skapa en enastående sajt åt IJP Design. IJP Design söker en webbsida som sticker ut från mängden, precis som företagets ambassadörer gör, och vi är övertygade om att Vaimo kan hjälpa oss att skapa den webbshop vi strävar efter och drömmer om.”

Varför valde ni Magento?

“Jag har flerårig erfarenhet av Magento-teknologi och gillar verkligen plattformen. Livslängd var den viktigaste aspekten i vår beslutsprocess, och jag tror att Magento är ett framtidssäkrat val. Det faktum att Magento ägs av ebay var också en stor fördel eftersom eBay är en av våra absolut största försäljningskanaler”

Vill du veta mer? Kontakta oss