Vi välkomnar KAIBOSH som ny kund

KAIBOSH är ett varumärke genererat av det norska glasögonföretaget Flo som har mer än 50 års erfarenhet inom optikbranschen. Företaget har skapat några av de mest innovativa och trendsättande modeglasögonen i världen, och designar och producerar produkter för ledande Skandinaviska modehus samt saluför glasögon i de mest välrenommerade optikaffärerna världen över. KAIBOSH inspireras av samtal med glasögonbärare runt om i världen som delar visionen att glasögon ska vara prisvärda och roliga.

FAKTA

  • Företag:  KAIBOSH
  • Bransch: Accessoarer
  • Paketering: Variate
  • Marknad:  Norge, Sverige, Danmark och Storbritannien
  • Projektbudget:  500 timmar
  • Projektplan:  16 veckor
  • Antal produkter:  200+

Michelle Rowley, medgrundare av KAIBOSH:

“Vi ville göra glasögon till en modeaccessoar som skulle göra det möjligt för kunderna att ha råd att äga flera par glasögon anpassade för olika tillfällen, och inte tvingas bära samma kostsamma glasögon jämt. Beslutet att saluföra detta koncept online var enkelt, vi vill nå så många potentiella kunder som möjligt och ge dem en roligare lösning när det kommer till att köpa nya glasögon.”

Varför valde ni Vaimo?

“Vaimo visade ett verkligt intresse och förståelse för vår typ av verksamhet. Deras kommunikation var rak och förklaringarna tydliga under säljprocessens gång. Beslutet att etablera ett långsiktigt samarbete med Vaimo var enkelt då de kunde leverera lösningarna vi sökte, samt visade upp en imponerande meritlista och många aktuella framgångshistorier.”

Varför valde ni Magento?

“Vi ville ha fullständig intern kontroll rörande hanteringen av webbsidans innehåll. En av de främsta orsakerna till att vi valde Magento var att vi behövde ett e-handelssystem som snabbt kunde hjälpa oss att presentera nya produkter på marknaden. Vi måste kunna växa genom att etablera oss på nya marknader utan att det förorsakar oss ytterligare merkostnader och investeringar.”

Klicka här för att komma till Kaibosh site.

Vill du veta mer? Kontakta oss