VI HAR LANSERAT OTICON MEDICAL

Oticon Medical är ett systerbolag till Oticon (en ledande tillverkare av hörselhjälpmedel) och är en del av William Demant Holding Group (WDH), ett framstående globalt företag som utvecklar, tillverkar och säljer produkter och utrustning som syftar till att hjälpa människor med hörselnedsättning. Koncernen är verksam på en global marknad med företag i över 25 länder, en total personalstyrka på över 11 000 anställda och en omsättning på mer än 10 miljarder kronor. Oticon Medical har mer än ett sekels erfarenhet av audiologi och ljudbehandling och specialiserar sig på benförankrade hörapparater och cochlear-implantat.

 

FAKTA

Företag: Oticon Medical
Bransch: Medicinska hjälpmedel
Paketering: Innovate
Magento-version: Enterprise
Marknad: Global
Webbplats: shop.oticonmedical.com/us
Projektplan: 8 veckor utveckling
Antal produkter: 200


“Vår nya e-handel fungerar friktionsfritt. Den har fört oss närmare våra kunder, vilket möjliggör bättre service och att användarna får tillgång till de produkter de vill ha och behöver.”

Alan Raffauf, VP of Marketing, Oticon Medical US

Utmaningen

WDHs varumärke, Oticon Medical, hade flera olika webblösningar som utvecklats internt eller av dess systerbolag tillsammans med lokala leverantörer. Oticon Medical behövde ge patienterna direkt tillgång till hörselimplantatstillbehör via en B2C-webbplats och de behövde en ny webbutik som är lätt att underhålla och där det är lätt för kunderna att navigera och handla. Tidigare var patienter tvungna att ringa in för att göra en beställning, vilket tog både tid och resurser i anspråk.

Lösningen

Oticon Medicals nya webbplats tar patienter på en smidig resa, från val av produkt till betalning. Oticon Medicals medarbetare behöver bara viss teknisk erfarenhet för att kunna underhålla webbplatsen och får stöd från Vaimo i arbetet. Det är lätt för medarbetare att lägga till produkter, ändra foton och göra uppdateringar på webbplatsen. Oticon Medicals B2C-sajt lanserades i augusti 2015 med en enkel design som är utformade i enlighet med företagets behov och har en integrerad betalningsmetod.

Funktioner

Vaimo Page Manager
Betalningsväxel

 

Ladda ner pdf för att läsa om hela projektet. 

Klicka här för att komma till Oticon Medicals nya webbplats. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om detta projekt.  

 

Vill du veta mer? Kontakta oss