ELEVATE COMMERCE

Ta din handel till nästa nivå

Se din handel växa och dra nytta av ett nära samarbete

Vad har ert företag för ambitioner idag?

Letar du efter ett långsiktigt affärspartnerskap för att ta del av hela spektrat av handelstjänster för ständig förbättring av din närvaro online, utveckla eller förbättra din omnikanallösning för att öka intäkterna?

Vill du uppnå hög konvertering, minska bedrägerier online och växa globalt utan risk?

Presterar inte din nuvarande e-handelsplattform som förväntat? Ska du migrera till Magento från en annan plattform eller uppgradera från Magento1.x till Magento 2.x och föredrar att sprida ut uppgraderingskostnaden över en viss tidsperiod?

Vill du investera i handelsprojekt utan stora initiala investeringar och föredrar du att sprida ut kostnaderna över en viss tidsperiod med transparenta och förutsägbara budgetar, utan överraskningar?

VÄXLA UPP TILLSAMMANS

Vi gör det inte bara enklare att ingå partnerskap med oss, vi investerar även kontinuerligt i vårt partnerskap genom vår breda kunskap inom e-handel

ELEVATE COMMERCE INKLUDERAR:

Komplett Magento Enterprise-lösning.

Vaimo erbjuder tjänster för en fullfjädrad e-handel, såsom strategi, design, utveckling, integrationer, hosting och underhåll.

En helt integrerad internationell kassa från Klarna.

En samlad plats för alla dina e-handelsbehov.

HUR GYNNAR DETTA SAMARBETE DIG?

Du kommer att ha ett nära samarbete med e-handelsexperter vars mål är att hjälpa dig att driva verksamheten framåt, hjälpa dig att lyckas globalt och ligga steget före dina konkurrenter.

Elevate Commerce gör inkörsporten till partnerskap med Vaimo, Klarna och Magento lättare, utan dolda eller extra kostnader vilket gör det till en lågriskinvestering.

Du kommer att gå in i en flexibel och öppen affärsrelation där du inte är låst, utan kan när som helst köpa ut dig.

Din e-handel är kontinuerligt optimerad för tillväxt, då slutkunden ligger i både Vaimos och handlarens bästa intresse. Om du växer, så växer vi.

Du behöver inte förskottsbetala för e-handelslicensen och tjänster, utan sprider ut kostnaden över en 3-årsperiod.

Klarna tar alla kredit- och bedrägeririsker, både dina och dina kunders. Klarnas betalningslösningar säkerställer att du alltid får betalt.

Om Vaimo

Vaimo hjälper företag över hela världen att nå e-handelsframgång på e-handelsplattformen Magento. Vaimo är en av de främsta Magento-leverantörerna i världen och har levererat skräddarsydda e-handelslösningar till över 400 varumärken och handlare. Vi är stolta över att vara certifierade Magento-experter och erbjuder kompletta lösningar som våra kunder kan lita på.

Vårt team består av drygt 300 specialister och vi har kontor i Sverige, Storbritannien, Finland, Norge, Förenade Arabemiraten, Sydafrika, Danmark, Estland, Ukraina och Japan. 2015 fick vi Magentos utmärkelse EMEA Ecommerce Partner of the Year och 2016 EMEA Omni-Channel Partner of the Year.

Om Klarna

Klarna grundades i Stockholm 2005 och är ett av Europas snabbast växande företag, och erbjuder säkra och lättanvända betalningslösningar för e-butiker. Kärnan i Klarnas tjänster är konceptet med betalning efter leverans, som låter köparen ta emot beställda varor innan betalning. Samtidigt tar Klarna på sig kredit- och bedrägeririsken så att handlarna kan vara säkra på att de kommer att få sina pengar.

Klarna-koncernen har mer än 1400 anställda och är verksamma på 18 marknader. Vi serverar 45 miljoner konsumenter och arbetar med 65000 handlare, med stora internationella kunder som Spotify, Disney, Samsung, Wish och ASOS. Vårt mål är att bli världens mest populära sätt att handla.

kontakta oss och låt oss hjälpa dig växa!

Världsledande E-handelsleverantör

Vaimo är en strategisk partner och helhetsleverantör inom e-handel och omnikanal. Vi hjälper företag över hela världen att kraftigt öka sin försäljning med digitala lösningar i alla kanaler inom såväl B2C som B2B.

Vaimo är en av de allra främsta leverantörerna av Magento i världen med över 400 medarbetare i 12 länder.