E-handel B2C

Vi levererar anpassade
E-handelsupplevelser i alla kanaler

Vaimo har en lång historia av att hjälpa handlare från olika branscher att sälja direkt till konsumenter – ca 80% av vår kundportfölj består av B2C-företag. Våra kunder är både traditionella handlare som vill skapa en närvaro online, samt e-handlare som vill byta plattform och förbättra sitt erbjudande.

Tack vare vår mångåriga erfarenhet av e-handel har vi fördjupad kunskap i B2C-orienterad marknadsföring online för att driva trafik på webbplatsen samt e-handelsstrategier för konverteringsoptimering och bibehållande av kunder.

Sedan 2008 har vi levererat mer än 400 e-handelslösningar och har sett dramatiska förändringar i trenderna inom e-handel för B2C. Det finns många saker att ta hänsyn till för att göra din webbplats framgångsrik – till exempel konsumenternas växande behov av att ha kontroll över sin shoppingmiljö.

%

Av vår kundportfölj är B2C

E-handelslösningar levererade sedan 2008

Läs om B2C-projekt

Bauhaus

BAUHAUS ville skapa en onlinemiljö som skulle passa både B2C- och B2B-kunder. Vaimo hjälpte BAUHAUS uppnå detta genom att bygga anpassade funktioner på webbplatsen, såsom guider som hjälper kunderna att göra rätt val av produkter baserat på typ av projekt som kunden ska genomföra.

Proactiv+

Proactiv+ webbutik byggdes på hårdkodade, oflexibla mallar som påverkade butikens stabilitet. Man ville gå över till en responsiv design för att tillgodose en mobildriven målgrupp, förbättra kundupplevelsen och göra det lättre att uppdatera webbplatsen internt.

Björn Borg

Björn Borg ville göra sin e-handelplats mer användarvänlig, förbättra betalningsprocessen och göra den mer kostnadseffektiv. Valet föll på Magento genom rekommendation från andra e-handlare. Tack vare stor kunskap och expertis inom e-handel valdes Vaimo som leverantör av plattformen.

Världsledande E-handelsleverantör

Vaimo är en strategisk partner och helhetsleverantör inom e-handel och omnikanal. Vi hjälper företag över hela världen att kraftigt öka sin försäljning med digitala lösningar i alla kanaler inom såväl B2C som B2B.

Vaimo är en av de allra främsta leverantörerna av Magento i världen med över 400 medarbetare i 12 länder.