Vårt Erbjudande

Strategi, design & teknik för ökad försäljning i alla kanaler

Vaimo hjälper varumärken, återförsäljare och tillverkare över hela världen att öka och utveckla sin försäljning med strategi, design och teknik.

Vår breda erfarenhet och djupa expertis ger oss en unik position som strategisk partner och helhetsleverantör.

Vi verkar inom alla områden som direkt eller indirekt driver försäljning. Kärnan i vårt erbjudande är vår plattform som utgör motorn för alla digitala touchpoints som tillsammans skapar omnikanal – en sömlös köpupplevelse oavsett var, när och hur kunden väljer att handla.

Våra tjänster

Vi har allt du behöver för att din butik ska uppnå enastående resultat!

E-Handel B2C

Låt världens ledande e-handelsplattform visa vad den går för och erbjud samtidigt dina kunder någonting annorlunda.

Läs mer

E-handel B2B

Vi levererar skräddarsydda B2B-lösningar för att bredda din webbplats till förmån för B2B/grossist-verksamhet.

Läs mer

Orderhantering

Samordna dina kundordrar och ditt lager i flera olika kanaler för att uppnå enastående effektivitet och resultat.

Product Information Management (PIM)

Håll enkelt komplex produktdata uppdaterad i olika kanaler och språk, något som även höjer den operativa effektiviteten.

Läs mer

Business Intelligence (BI)

Business Intelligence (BI) hjälper dig att ta smarta beslut snabbare. Med Magento BI kan du analysera dina främsta kunder, produkter och kampanjer för att hitta nya möjligheter att växa.

Läs mer

Vårt team har lång internationell erfarenhet av att leverera e-handelslösningar för mobil handel, Omnikanal samt B2B & B2C för företag över hela världen. Vår styrka ligger i vår förmåga att se till att ditt företag inte bara presterar bra tekniskt, men också strategiskt. För att uppnå detta erbjuder vi rådgivning och underhållstjänster både före och efter lansering.

Våra tjänster gör allt

Vi är mer än bara en leverantör av lösningar till din webbsida – vi är din guide och rådgivare i handeln. Förutom att erbjuda strategi, design, utveckling och cloud-tjänster till din onlinebutik strävar vi kontinuerligt efter att hjälpa din digitala verksamhet att lyckas.

E-handelsstrategi

Vi använder data och analys för att hjälpa våra kunder vårda sin verksamhet och fatta smarta beslut baserade på specifika mål och nyckeltal. Vi hjälper dig att navigera genom vägen till konvertering och utvecklar en strategi för en framgångsrik affärsverksamhet. 

UX och Design

Efter att ha definierat dina e-handelsmål med vårt strategi-team kommer vi att starta vår designprocess fem faser: informationsarkitektur, interaktionsdesign, visuell design, lösningsdesign och prototyping.

Analys & Optimering

Vi optimerar webbshoppar för framgång med våra data- och testdrivna metoder. Genom att använda systematiska metoder och processer, som vi har möjlighet att kopiera, förstår vi de unika utgångspunkterna till din handelsframgång genom research och tester.

Utveckling för webb

Vi använder koncepten Continuous Delivery (CD) och Continuous Integration (CI) med fokus på automatisering för att våra utvecklare ska kunna automatisera återkommande uppgifter och se till att erroråtgärder utförs på ett kontrollerat sätt.

Mobil och appar

Vi utvecklar och distribuerar webbshoppar och mobilappar anpassade efter dina kunders behov. Vi utvärderar dina nuvarande mobila attribut och hjälper till att definiera och implementera de bästa mobilstrategier och lösningar som dagens kunder kräver.

Omnikanalutveckling

Vi är inte religiösa, istället kallar vi oss enhetsagnostiker – precis som dina kunder är. En enhetlig köpupplevelse online och offline löper över flera enhets-, kommunikations- och säljkanaler och allt börjar med en sömlös affärsverksamhet.

Kundsupport

Vårt erfarna supportteam finns där för dig under all avtalad supporttid. Vaimo erbjuder assistans på olika språk och från flera tidszoner.

Skräddarsydd förvaltning

Vi erbjuder förvaltning som är skräddarsydd för just dina behov. Många av våra tjänster fortsätter att spela en viktig roll även efter lanseringen av din nya e-handelsplats – såsom hosting, support och underhåll.

ClOUd-tjänster

Vi erbjuder kompletta cloud-tjänster som är byggda in-house och har finjusterats för att driva handelsplattformen. Fullständig automatisering innebär snabbare installation, kortare ledtider och färre fel.

Våra produkter

Vi ser ständigt till att effektivisera vårt arbete så att du som kund kan ta dig an marknaden på ett smidigt och tidsbesparande sätt. Detta gör vi i form av paketeringar, ramverk och moduler, vilket är som ett anpassningsbart bibliotek med flexibla kombinationer.

Paketering

Paketering är i huvudsak den bas vi rekommenderar för din e-handel. Detta är utgångspunkten för dig och vårt team och underlättar planering och design av önskad webbplats.

Ramverk

Vi har utvecklat en samling ramverk för att förbättra Magentos funktionalitet och prestanda. Allt för att du som kund ska stå på stadiga ben i konkurrenslandskapet.

Moduler

Varje ny funktion som vi utvecklar bygger vi som en modul med avsikt att göra den generisk och återanvändbar så långt det är möjligt. Vi har mer än 500 skräddarsydda Vaimo-moduler i vårt bibliotek.

Världsledande E-handelsleverantör

Vaimo är en strategisk partner och helhetsleverantör inom e-handel och omnikanal. Vi hjälper företag över hela världen att kraftigt öka sin försäljning med digitala lösningar i alla kanaler inom såväl B2C som B2B.

Vaimo är en av de allra främsta leverantörerna av Magento i världen med över 400 medarbetare i 12 länder.

 

Vaimo = hjärta på Samiska

Vi är certifierade Magento-experter och har tillhandahållit lösningar på plattformen sedan 2008. Genom att vara 100% fokuserade på Magento och ha ett eget team av 300+ e-handelsexperter med bred kompetens, ser vi till att din e-handelsplats fungera sömlöst med andra delar av din verksamhet. Vår medarbetare har stort kunnande och erfarenhet inom kärnan av e-handel - affärssystem, orderhantering och betalningssystem etc.