Vårt Erbjudande

Strategi, design & teknik för ökad försäljning i alla kanaler

Vaimo hjälper varumärken, återförsäljare och tillverkande företag över hela världen att öka och utveckla sin försäljning med strategi, design och teknik.

Vår breda erfarenhet och djupa expertis ger oss en unik position som strategisk partner och helhetsleverantör.

Vi verkar inom alla områden som direkt eller indirekt driver försäljning. Kärnan i vårt erbjudande är vår plattform som utgör motorn för alla digitala touchpoints som tillsammans skapar omnikanal – en sömlös köpupplevelse oavsett var, när och hur kunden väljer att handla.

I tillägg till den tekniska plattformen så är leverantören en minst lika viktig faktor för framgångsrik omnikanal. För att vinna behövs både styrka och skicklighet. Med Vaimo får du både bil och kartläsare.

Våra tjänster

Som helhetsleverantör inom omnikanal och e-handel kan vi hjälpa dig under hela resan att förverkliga full affärspotential. Som strategisk partner ligger vår styrka i analys, rådgivning och övrig utveckling på affärssidan. Som tekniska experter ligger vår kraft i vår plattform, kunskapsbas och breda erfarenhet.

E-handelsstrategi

Vi har ett datadrivet tillvägagångssätt som bygger på att analysera, planera och genomföra. Vårt främsta mål är att hjälpa våra kunder att vårda sin verksamhet och fatta smarta beslut baserade på specifika mål och nyckeltal, allt för ökad e-handelsframgång.

Design

Efter att ha definierat dina e-handelsmål med vårt strategi-team kommer vi att starta vår designprocess som har fyra faser – informationsarkitektur, interaktionsdesign, visuell design och prototyping.

Analys & Optimering

Vid optimering fokuserar vi på att driva tillväxt med en data- och testdriven strategi. Genom att använda systematiska metoder och processer som vi har möjlighet att duplicera, kan vi genom tester och research upptäcka och förfina för optimal prestanda och användarvänlighet.

Utveckling för webb

Vår utvecklingsmetod grundar sig i konceptet continuous integration (CI) och fokuserar på automatisering. Detta gör att våra utvecklare kan automatisera återkommande uppgifter och ser till att problematiska åtgärder utförs på ett kontrollerat sätt. Vi följer också Continuous Delivery (CD)vid mjukvaruleverans, som i allt större utsträckning blir bästa praxis för webbapplikationsutveckling och används redan av stora aktörer som Google, Netflix och Etsy.

Utveckling för Mobil

Få din sajt att hålla jämna steg med den mobila revolutionen.

Läs mer

Utveckling för Omnikanal

Skapa en konsekvent och sömlös upplevelse i alla kanaler.

Läs mer

Kundsupport

Vårt support-team finns där för dig under arbetstid och i specifika fall under utökad tid reglerat genom avtal med Vaimo. Vi erbjuder support på olika språk och i olika tidszoner.

Förvaltning

Vi erbjuder managed services som är skräddarsydda för just dina behov. Många av våra tjänster fortsätter att spela en viktig roll även efter lanseringen av din nya e-handelsplats – såsom hosting, support och underhåll.

ClOUd-tjänster

Vi erbjuder komplett hosting som har finjusterats för att köras på Magento. Vår plattform använder lätt-viktig teknik som körs på bare-metal-servrar för att optimera prestanda. Fullständig automatisering innebär snabbare installation, kortare ledtider och färre fel.

Våra Områden

Vårt breda erbjudande innehåller allt du behöver för att förverkliga full affärspotential på din E-handelsplats.

E-Handel B2C

Låta världens ledande e-handelsplattform visa vad den går för i sitt rätta element.

Läs mer

E-handel B2B

Utveckla och leverera Magento B2B-lösningar för att bredda din webbplats till förmån för B2B/grossist-verksamhet.

Läs mer

Order Management System

Hantera dina kunder i alla säljkanaler.

Product Information Management

Centralisera all marknads- och teknisk information för produktlistningar.

Läs mer

Business Intelligence

Business Intelligence (BI) hjälper dig att ta smarta beslut snabbare. Med Magento BI kan du analysera dina främsta kunder, produkter och kampanjer för att hitta nya möjligheter att växa.

Läs mer

Vårt team har lång internationell erfarenhet av att leverera lösningar för mobil handel, Omnikanal samt B2B & B2C E-handel för företag över hela världen. Vår styrka ligger i vår förmåga att se till att ditt företag inte bara presterar bra tekniskt, men också strategiskt. För att uppnå detta erbjuder vi rådgivning och underhållstjänster både före och efter lansering.

Våra produkter

Vi ser ständigt till att effektivisera vårt arbete så att du som kund kan ta dig an marknaden på ett smidigt och tidsbesparande sätt. Detta gör vi i form av paketeringar, ramverk och moduler, vilket är som ett anpassningsbart bibliotek med flexibla kombinationer.

Paketering

En paketering är i huvudsak den bas vi rekommenderar för din e-handel. Detta är utgångspunkten för dig och vårt team och underlättar planering och design av önskad webbplats.

Ramverk

Vi har utvecklat en samling ramverk för att förbättra Magentos funktionalitet och prestanda. Allt för att du som kund ska stå på stadiga ben i konkurrenslandskapet.

Moduler

Varje ny funktion som vi utvecklar bygger vi som en modul med avsikt att göra den generisk och återanvändbar så långt det är möjligt. Vi har mer än 500 skräddarsydda Vaimo-moduler i vårt bibliotek.

Världsledande E-handelsleverantör

Vaimo är en strategisk partner och helhetsleverantör inom e-handel och omnikanal. Vi hjälper företag över hela världen att kraftigt öka sin försäljning med digitala lösningar i alla kanaler inom såval B2C som B2B.

Vaimo är en av de allra främsta leverantörerna av Magento i världen med över 300 medarbetare i 12 länder.

Vaimo = hjärta på Samiska

Vi är certifierade Magento-experter och har tillhandahållit lösningar på plattformen sedan 2008. Genom att vara 100% fokuserade på Magento och ha ett eget team av 300+ e-handelsexperter med bred kompetens, ser vi till att din e-handelsplats fungera sömlöst med andra delar av din verksamhet. Vår medarbetare har stort kunnande och erfarenhet inom kärnan av e-handel - affärssystem, orderhantering och betalningssystem etc.