våra kunder har valt oss för att...


 • Rekommenderade och tillförlitliga 
 • Stor erfarenhet inom e-handel
 • Strong background in ERP and CRM
 • Skapar långsiktiga relationer med kunder
 • Global verksamhet
 • Know-how on best eCommerce strategies
 • 100% fokuserade på Magento sedan 2008
 • Magento Global Elite Partner
 • Stor erfarenhet av integrationer med mjukvara från tredjepart. 
 • Använder de bästa utvecklingsverktygen
 • Bra kommunikation och samarbete
 • Vårt arbete speglar oss


detta är vi riktigt stolta över!

Ta en titt på varför många kända varumärken, globala och lokala, har satt sin tillit till Vaimo för att bana väg för en framgångsrik e-handelsresa.

ord från våra kunder


"Vi ville fortsätta använda Magento och arbeta med en lösningspartner som är placerad i Stockholmstrakten. Vårt team hade tidigare erfarenhet av att arbeta med Vaimo, så vi hade kännedom om deras arbetsmetoder. Då Vaimo är ledande i utveckling och implementering av e-handelslösningar på Magento i Sverige, blev valet ganska lätt."
Ingrid Söderlund, Filippa K

 "Vaimo gav en bra inblick i fördelarna och fallgroparna med att genomföra ett projekt i vår storlek. Vaimos kunskap om Magento och vårt affärssystem och deras gedigna meritlista, övertygade oss om att samarbeta med dem."
Nick Bennett, Cape Union Mart"En viktig del av projektets framgång var Vaimos kunniga backend- och frontendutvecklare. De visade ett stort engagemang och fanns tillgängliga under hela projekttiden."
Jonas Lindberg Nyvang, Marketing & Communication Manager på Björn Borg

"Det var inte bara att vi gillade Magento, vi hade också bra erfarenhet av att samarbeta med Vaimos team i försäljningsprocessen. Vi kände definitivt att det fanns en god samverkan mellan bolagen, men vi förlitade oss också på Vaimos bakgrund i att leverera fler än 400 e-handelslösningar när vi tog vårt beslut."
Tobias Karlsson-Malmborg, Marketing Manager på Plantagen "Vi valde Vaimo för att de bevisligen har levererat omfattande och komplexa e-handelsplatser med stor framgång. De utmärker sig som ett mycket drivet och kompetent team, inte bara inom Magento och e-handel, utan även inom affärssystem och logistik - det var extra viktigt för oss. Vaimos förmåga att att förstå GANTs unika förutsättningar och krav, deras flexibilitet, snabbhet och engagemang har visat sig vara ovärderligt"

Anna Carlqvist, GANT

 "Det norska utbudet av e-handelsleverantörer var en besvikelse, så vi började leta efter expertis utomlands. Sökandet ledde oss till Vaimo, som arbetar internationellt, har ett gott rykte och rekommenderas av sina nöjda kunder. Vi var mycket nöjda med den strukturerade metodiken, den höga kompetensen och det starka drivet i Vaimos team."
Geir Langbakken, Managing Director på Tilbords"Vi gjorde en grundlig research och upptäckte att en av de enda lösningsleverantörer som hade tidigare erfarenhet av att arbeta med vårt ERP-system,Sage X3, i Storbritannien, var Vaimo. Efter att vi hade träffat deras team var vi övertygade om att Vaimo kunde leverera en lösning som tillgodoser TIMCOs unika krav som B2B-företag. De kom också till vårt huvudkontor i England och visade att Magento är rätt för vår typ av verksamhet, hantering av komplexiteter och vår designstruktur. Vaimos team försäkrade oss om att det inte skulle finnas många hinder för att integrera Sage X3 med Magento - vi satte vår tillit till dem och de levererade."
Rebecca Fortescue, Marketing Manager på TIMco

"Vaimo gav en bra bild av fördelarna och fallgroparna med att genomföra ett projekt i vår storlek. Vaimos kunskap om Magento och vårt affärssystem och deras gedigna meritlista, övertygade oss om att samarbeta med dem."
Amanda Herson, Head of Ecommerce på Cape Union Mart Group


 "Vi hade redan bestämt oss för Magento och Vaimo var den bästa leverantören vi kunde hitta. Vi tittade på deras webbplatser och vi hade vänner som hade arbetat med Vaimo in andra framgångsrika projekt. Efter första mötet märkte vi att vi förstod varandra väl. Sedan vi började arbeta med Vaimo 2010 har vi haft en årlig orderökning på ca 80% och 90% ökning i intäkter."
Henrik Svensson, Chief Executive Officer på Deinetorte

 "Vi har arbetat med Vaimo i flera e-handelsprojekt sedan 2012. Deras kompetens och kunskap om Magento och även Vaimos stora erfarenhet av att arbeta med många andra varumärken inom mode har varit mycket viktigt för oss eftersom vi har fått ovärderliga råd."
David Vallin, Ecommerce Director på RNB Retail and Brands AB

"När vi valde leverantör för vårt e-handelsprojekt var Vaimo överlägset mest specialiserade inom e-handel. Vi gick igenom en tuff process att försöka hitta den bästa leverantören för att ta Vodacom 4U till toppen av näringskedjan i e-handeln. Ingen kom i närheten av den lösning som Vaimo presenterade."
Jarryd Chatz, Youth Specialist / New Business Opportunities Manager på Vodacom 4U

"Vi sökte den bästa inom e-handelsindustrin och Vaimo hade historiskt sett gjort bra ifrån sig. Vaimo presenterade en bra lösning jämfört med andra lösningsleverantörer, samt ett stort fokus. Att Vaimo är Magento Gold Solution Partner ger oss trygghet. "
Michael Gonsalves, Grundare och Chief Operating Officer på iBags

 "Vi ville specifikt använda Magento och upptäckte att Vaimo var den enda Magento Gold Solution Partnern i Sydafrika. Vaimo har även omfattande kunskap om ERP och CRM-system, vilket var särskilt användbart för oss då vi skulle integrera vår webbplats med vårt ERP- och garantihanteringssystem. "
Rainer Schreiber, Managing Director på TSS Tools Systems Solutions

Vill du veta mer? Kontakta oss