våra kunder har valt oss för att...


 • Rekommenderade och tillförlitliga 
 • Stor erfarenhet inom e-handel
 • Strong background in ERP and CRM
 • Skapar långsiktiga relationer med kunder
 • Global verksamhet
 • Know-how on best eCommerce strategies
 • 100% fokuserade på Magento sedan 2008
 • Magento Global Elite Partner
 • Stor erfarenhet av integrationer med mjukvara från tredjepart. 
 • Använder de bästa utvecklingsverktygen
 • Bra kommunikation och samarbete
 • Vårt arbete speglar oss


detta är vi riktigt stolta över!

Ta en titt på varför många kända varumärken, globala och lokala, har satt sin tillit till Vaimo för att bana väg för en framgångsrik e-handelsresa.

ord från våra kunder


"Vi ville fortsätta använda Magento och arbeta med en lösningspartner som är placerad i Stockholmstrakten. Vårt team hade tidigare erfarenhet av att arbeta med Vaimo, så vi hade kännedom om deras arbetsmetoder. Då Vaimo är ledande i utveckling och implementering av e-handelslösningar på Magento i Sverige, blev valet ganska lätt."
Ingrid Söderlund, Filippa K

 "Vaimo gav en bra inblick i fördelarna och fallgroparna med att genomföra ett projekt i vår storlek. Vaimos kunskap om Magento och vårt affärssystem och deras gedigna meritlista, övertygade oss om att samarbeta med dem."
Nick Bennett, Cape Union Mart"En viktig del av projektets framgång var Vaimos kunniga backend- och frontendutvecklare. De visade ett stort engagemang och fanns tillgängliga under hela projekttiden."
Jonas Lindberg Nyvang, Marketing & Communication Manager på Björn Borg

"Det var inte bara att vi gillade Magento, vi hade också bra erfarenhet av att samarbeta med Vaimos team i försäljningsprocessen. Vi kände definitivt att det fanns en god samverkan mellan bolagen, men vi förlitade oss också på Vaimos bakgrund i att leverera fler än 400 e-handelslösningar när vi tog vårt beslut."
Tobias Karlsson-Malmborg, Marketing Manager på Plantagen"Då shoppingbeteenden ständigt skiftar var vi tvungna att förändras som företag för att kunna hantera de miljöer som våra kunder handlar i och förnya vår e-handelsplats. Vi letade efter en leverantör som kunde ta vår e-handelslösning till en ny nivå. Vaimo utmärkte sig tack vare sin stora erfarenhet och expertis inom e-handel, omnikanal och affärsprocesser."
Simon Collins, Ecommerce Manager på Pavers

 "Vi valde Vaimo för att de bevisligen har levererat omfattande och komplexa e-handelsplatser med stor framgång. De utmärker sig som ett mycket drivet och kompetent team, inte bara inom Magento och e-handel, utan även inom affärssystem och logistik - det var extra viktigt för oss. Vaimos förmåga att att förstå GANTs unika förutsättningar och krav, deras flexibilitet, snabbhet och engagemang har visat sig vara ovärderligt"

Anna Carlqvist, GANT "Det norska utbudet av e-handelsleverantörer var en besvikelse, så vi började leta efter expertis utomlands. Sökandet ledde oss till Vaimo, som arbetar internationellt, har ett gott rykte och rekommenderas av sina nöjda kunder. Vi var mycket nöjda med den strukturerade metodiken, den höga kompetensen och det starka drivet i Vaimos team."
Geir Langbakken, Managing Director på Tilbords

"Vi gjorde en grundlig research och upptäckte att en av de enda lösningsleverantörer som hade tidigare erfarenhet av att arbeta med vårt ERP-system,Sage X3, i Storbritannien, var Vaimo. Efter att vi hade träffat deras team var vi övertygade om att Vaimo kunde leverera en lösning som tillgodoser TIMCOs unika krav som B2B-företag. De kom också till vårt huvudkontor i England och visade att Magento är rätt för vår typ av verksamhet, hantering av komplexiteter och vår designstruktur. Vaimos team försäkrade oss om att det inte skulle finnas många hinder för att integrera Sage X3 med Magento - vi satte vår tillit till dem och de levererade."
Rebecca Fortescue, Marketing Manager på TIMco "Vi hade hört talas om Vaimo redan innan vi beslutade oss för Magento. Den lösning som Vaimo föreslog var mycket nära vår egen vision för webbplatsen. Det fanns en starkt samhörighet mellan Etons och Vaimos ledningsgrupper och arbetet Vaimo hade gjort för liknande handlare, visade att vi samarbetade med rätt Magento-leverantör."
Artur Krupke, Online Store Manager på Eton Shirts

"Vaimo gav en bra bild av fördelarna och fallgroparna med att genomföra ett projekt i vår storlek. Vaimos kunskap om Magento och vårt affärssystem och deras gedigna meritlista, övertygade oss om att samarbeta med dem."
Amanda Herson, Head of Ecommerce på Cape Union Mart Group


"Vi hade redan bestämt oss för en USA-baserad leverantör, the 25th Hour. I sista stund kikade vi på vad Vaimo hade att erbjuda och fann att det fanns flexibilitet på de siter Vaimo hade utvecklat som kraftigt förbättrade konsumentens upplevelse. Efter att ha gått igenom www.bjornborg.com och sett hur varukorgen fungerade, tillsammans med några andra unika lösningarna på Magento, insåg vi att vi behövde ta en närmare titt på Vaimo. Detta var början på vår resa med Vaimo som e-handelsleverantör."

John McPheters, Flight Club

"Den ursprungliga anledningen till varför vi kontaktade Vaimo var deras kompetens inom affärssystem, vilket var en avgörande faktor för att möjliggöra en effektiv integration med Microsoft Dynamics, som används i alla våra fysiska butiker. Vi fick då en inblick i Magento som e-handelsplattform och vi beslutade att gå vidare med Vaimo och Magento."

Paul Kraftman, Chief Executive Officer på Menkind

 "Vi uppskattar verkligen Vaimos kunnande och kompetens inom e-handel. De har också varit flexibla när det har behövts, vilket har varit viktigt i vår växande och föränderliga omvärld."
Shadim Hussain, Chief Executive Officer på Top Streetwear


 "Tack vare omfattande branscherfarenhet och det faktum att man tog sig tid att förstå företagets mål innan ett projekt sjösattes, gjorde att valet föll på Vaimo. Vaimo har varit ytterst professionella i sitt förhållningssätt och ansträngde sig för att förstå våra mål."
Thomas Nilsson, IT Manager på Mont Blanc Group

 "Jag har tidigare arbetat med ett framgångsrikt e-handelsprojekt baserat på Magento-teknologi tillsammans med Vaimo, och jag var därför övertygad om att vi skulle kunna skapa en enastående e-handelsplats åt IJP Design. IJP Design ville ha en webbplats som stack ut från mängden, precis som företagets ambassadörer gör (inklusive Ian Poulter), och Vaimo levererade exakt det."
Siobhan Kos, IJP Design

"Vaimos team visade ett verkligt intresse och förståelse för vår typ av verksamhet. Kommunikationen och förklaringarna under säljprocessen var mycket tydliga och exakta. Vi kände att Vaimo var rätt lösningsleverantör att ha en långsiktig affärsrelation med. Allt detta backades upp av Vaimos imponerande arbete historiskt sett och den senaste tidens framgångar."
Michelle Rowley, Co-founder på Kaibosh

"När vi letade runt efter en e-handelsleverantör verkade det som om alla tog sig an e-handeln som en bisyssla till andra utvecklingsområden. Vaimo tycktes dock satsa på e-handeln till 100%. Deras passion, självförtroende och kunskap inomom e-handeln var den främsta anledningen till att vi kände oss trygga i ett samarbeta med Vaimo. Den andra faktorn som säkrade affären, var det faktum att teamtet på Vaimo i Sydafrika är bra på att kommunicera. Varje gång vi har en fråga kan vi bara slå en signal eller skicka ett mail och vi får svar som är grundade i år av erfarenhet."
Kyle Meenehan, Community Manager på Trappers

 "Vi hade redan bestämt oss för Magento och Vaimo var den bästa leverantören vi kunde hitta. Vi tittade på deras webbplatser och vi hade vänner som hade arbetat med Vaimo in andra framgångsrika projekt. Efter första mötet märkte vi att vi förstod varandra väl. Sedan vi började arbeta med Vaimo 2010 har vi haft en årlig orderökning på ca 80% och 90% ökning i intäkter."
Henrik Svensson, Chief Executive Officer på Deinetorte

 "Vi har arbetat med Vaimo i flera e-handelsprojekt sedan 2012. Deras kompetens och kunskap om Magento och även Vaimos stora erfarenhet av att arbeta med många andra varumärken inom mode har varit mycket viktigt för oss eftersom vi har fått ovärderliga råd."
David Vallin, Ecommerce Director på RNB Retail and Brands AB

"När vi valde leverantör för vårt e-handelsprojekt var Vaimo överlägset mest specialiserade inom e-handel. Vi gick igenom en tuff process att försöka hitta den bästa leverantören för att ta Vodacom 4U till toppen av näringskedjan i e-handeln. Ingen kom i närheten av den lösning som Vaimo presenterade."
Jarryd Chatz, Youth Specialist / New Business Opportunities Manager på Vodacom 4U

"Efter att ha kontaktat flera leverantörer i Storbritannien och utomlands, inklusive Vaimo, ansåg vi att de var rätt Magento-leverantör för att utveckla AVS Fencings ny webbplats. Vaimo har varit mycket professionella och tagit sig tid att förstå vår verksamhet och våra behov. Vaimos breda portfölj tillsammans med sin expertis har skapat de bästa förutsättningarna att ge oss råd om hur vi ständigt förbättrar vår e-handelsmiljö."
Stephen Dalton, AVS Fencing

"Vi sökte den bästa inom e-handelsindustrin och Vaimo hade historiskt sett gjort bra ifrån sig. Vaimo presenterade en bra lösning jämfört med andra lösningsleverantörer, samt ett stort fokus. Att Vaimo är Magento Gold Solution Partner ger oss trygghet. "
Michael Gonsalves, Grundare och Chief Operating Officer på iBags

 "Det är viktigt för oss att förknippas med de bästa, där företaget har levererat bra e-handelslösningar, ger utmärkt service och styrks av goda samarbetspartners. Vaimo har stora kunskaper inom ERP, CRM och våra produktdatabaser och de har hjälpt oss att lyckas med vår e-handelsstrategi."
Tintswalo Shilowa, Head of ICT på SABS

 "Vi ville specifikt använda Magento och upptäckte att Vaimo var den enda Magento Gold Solution Partnern i Sydafrika. Vaimo har även omfattande kunskap om ERP och CRM-system, vilket var särskilt användbart för oss då vi skulle integrera vår webbplats med vårt ERP- och garantihanteringssystem. "
Rainer Schreiber, Managing Director på TSS Tools Systems Solutions

"Vi valde Vaimo eftersom de levererar helhetslösninglösningar. De förstod våra behov mycket väl och viutveckalde tillsammans en skräddarsydd e-handelsplats som framhäver vårt varumärke. Vaimo har också några av Sydafrikas största återförsäljare ombord och de är den enda Magento Gold Solution-partnern i Afrika."
Zeyn Manjra, Managing Director på Kids Closet

Vill du veta mer? Kontakta oss