Varför Vaimo

Framgångsrika projekt och ökad försäljning ger nöjda kunder

Utvalda kundutlåtanden

Björn Borg

”En viktig del av projektets framgång var Vaimos kunniga backend- och frontendutvecklare. De visade ett stort engagemang och fanns tillgängliga under hela projekttiden.”

Jonas Lindberg Nyvang, Marketing & Communication Manager på Björn Borg

Filippa K

”Vi ville fortsätta använda Magento och arbeta med en lösningspartner som är placerad i Stockholmstrakten. Vårt team hade tidigare erfarenhet av att arbeta med Vaimo, så vi hade kännedom om deras arbetsmetoder. Då Vaimo är ledande i utveckling och implementering av e-handelslösningar på Magento i Sverige, blev valet ganska lätt.”

Ingrid Söderlund, Filippa K

Nutrinovate

”När vi hade avgränsat vårt plattsformval till Magento fann vi att Vaimo är Sveriges främsta leverantör av plattformen. Vi hörde en massa bra saker om Vaimo och tyckte verkligen om deras tidigare arbeten.”

Mikael Lindblad, Chief Marketing Officer på Nutrinovate

Fjällräven

”När vi träffade Vaimo insåg vi direkt varför de är en av de främsta Magento-leverantörerna – de visste vad de pratade om och förstod vad vi förväntade oss av en e-handelsplats. Vaimo har visat gång på gång att de kan leverera den bästa designen och funktionaliteten, väl inom vår budget. Vi är mycket glada över att Vaimo har hjälpt oss att skapa en plattform för varumärket som visar våra produkter samtidigt som den motiverar våra kunder att njuta av naturen.”

Peter Moore, Webmaster på Fenix Outdoor E-com

Dr Denim Jeans

”Vi valde att arbeta med Vaimo tack vare företagets goda rykte, referenser och den stora mängd certifierade Magento-utvecklare. Som ett resultat av samarbete med Vaimo har vi nu bättre verktyg att arbeta med när det kommer till marknadsföring och försäljning. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med Vaimo.”

Fredrik Karlberg, E-commerce Manager på Dr. Denim

 

Plantagen

”Det var inte bara att vi gillade Magento, vi hade också bra erfarenhet av att samarbeta med Vaimos team i försäljningsprocessen. Vi kände definitivt att det fanns en god samverkan mellan bolagen, men vi förlitade oss också på Vaimos bakgrund i att leverera fler än 400 e-handelslösningar när vi tog vårt beslut.”

Tobias Karlsson-Malmborg, Marketing Manager på Plantagen