Kundstudier

Arbete som gett resultat

Vi har hjälpt flera välkända varumärken och framgångsrika handlare att nå kraftigt ökad försäljning i alla kanaler.

Helly Hansen

Helly Hansen ville skapa en perfekt blandning av varumärke och handel i syfte att vägleda och inspirera kunderna genom att mixa innehåll och berättande i kundresan. Helly Hansen har även andra webbplatser för B2B, skor, etc med fokus på att skapa enighet i utseende och känsla.

Absolut Art

Absolut, det hyllade svenska vodka-varumärket, såg ett behov att demokratisera konst och skapa en plattform för konstnärer, konstkuratorer och konstsamlare där konstverk i begränsade upplagor görs tillgängliga till en rimlig kostnad..

Fjällräven

Fjällrävens huvudsakliga mål var att erbjuda sina produkter direkt via webbplatsen som förmedlar varumärkets engagemang i utomhusaktiviteter och erbjuder funktionella guider och råd om hur och var man kan använda kläderna och redskapen.

Bauhaus

BAUHAUS ville skapa en onlinemiljö som skulle passa både B2C- och B2B-kunder. Vaimo hjälpte BAUHAUS uppnå detta genom att bygga anpassade funktioner på webbplatsen, såsom guider som hjälper kunderna att göra rätt val av produkter baserat på typ av projekt som kunden ska genomföra.

Proactiv+

Proactiv+ webbutik byggdes på hårdkodade, oflexibla mallar som påverkade butikens stabilitet. Man ville gå över till en responsiv design för att tillgodose en mobildriven målgrupp, förbättra kundupplevelsen och göra det lättare att uppdatera webbplatsen internt.

Björn Borg

Björn Borg ville göra sin e-handelplats mer användarvänlig, förbättra betalningsprocessen och göra den mer kostnadseffektiv. Valet föll på Magento genom rekommendation från andra e-handlare. Tack vare stor kunskap och expertis inom e-handel valdes Vaimo som leverantör av plattformen.

Tilbords

Tilbords grundades för 160 år sedan och är Norges ledande återförsäljare av köksartiklar, porslin och interiörprodukter med cirka 130 butiker belägna runtom i landet. Med tanke på den ökade populariteten av näthandel är en e-handelplats en mycket viktig komponent på en konkurrensutsatt marknad.

GANT

GANT hade en tydlig visuell vision av vad de ville åstadkomma med sin e-handel. Vaimo tog fram projektplaner, specifikationer och gränssnitt som levererade ett fantastiskt resultat.

LECOT-RAEDSCHELDERS

Lecot-Raedschelders beslutade att det var dags att ta ett nytt grepp om e-handeln med en ny B2B-plattform. Den gamla webbplatsen användes endast som ett verktyg vid beställningar online. Nu ville man ha en modern webbplats som faktiskt attraherade nya kunder och som drev på e-handeln med bättre presentationer av produkterna.

Jack Daniel’s

Vaimo skapade en innehållsrik, responsiv webbplats som inte bara främjar varumärke, men också firar äktheten av Jack Daniel´s genom gediget berättande. Lösningen är helt integrerad med Magento Commerce Order Management Suite, inklusive OMS (Order Management System).

 

Vaimo = hjärta på Samiska

Vi är certifierade Magento-experter och har tillhandahållit lösningar på plattformen sedan 2008. Genom att vara 100% fokuserade på Magento och ha ett eget team av 300+ e-handelsexperter med bred kompetens, ser vi till att din e-handelsplats fungera sömlöst med andra delar av din verksamhet. Vår medarbetare har stort kunnande och erfarenhet inom kärnan av e-handel - affärssystem, orderhantering och betalningssystem etc.