upplevelsedesign för digital handel 

På Vaimo skapar vi vackra e-handelsplatser som är utformade för att få din verksamhet att blomstra online . Efter att ha definierat dina e-handelsmål med vårt strategi-team kommer vi att starta vår designprocess som har fyra faser - informationsarkitektur, interaktionsdesign, visuell design, lösningsdesign och prototyping. Om responsivitet är en del av projektet, kommer den grafiska designen att inkludera responsivt gränssnitt för 3 skärmstorlekar. Under hela denna process arbetar vi tillsammans med våra kunder fram till den slutliga utformningen är förfinad och godkänd.

INFORMATIONSARKITEKTUR

Skapa strukturen på siten med detaljerade beskrivningar av funktioner och flöden.

Flöden som beskriver hur det redaktionella och kommersiella innehållet organiseras på webbplatsen. 
Interaktionsflöden med detaljer kring besökstyper och deras navigering online. Mallar som ger en överblick över funktioner och allmän omfattning av frontend-temat


  INTERAktionsdesign

  Optimera layout av din webbplats för e-handel på alla enheter.

  • Övergripande wireframes för viktiga sidor i ett responsivt gränssnitt. 
   Detaljerade wireframes för utvalda vyer.                                   VISUell design

  Getting the look & feel of your site right according to your brand is our speciality. 

  • Style Tiles, detailed sketches of graphical manner, typography and key elements
  • PSD Design Comps, detailed Photoshop-sketches of selected views and viewports


  LÖSNINGSDESIGN & PROTOTYPING

  Skapar och rekommenderar tekniska lösningar för att mäta dina krav på funktioner och design.

   • Beskrivning av teknisk lösning för implementation
   • Prototyping för design och funktion


  UX-TEAMet

  Vaimos designteam är mångsidigt och har kompetens inom alla aspekter av digital design för e-handel - teamet består av rutinerade art directors samt interaktions- och webbdesigners med en stor förståelse för Magento admin. Vi designar unika och effektiva användargränssnitt genom att föra samman visuell design, användarupplevelse samt teknisk implementering.

  Vaimos designteam arbetar nära din account manager, projektledare och leverans-team samt strategi-avdelning. Teamets förmåga att driva designprojekt från början till slut - från workshops till att skapa informationsarkitektur till interaktion och grafisk design - ger våra kunder en visshet om att den design som vi producerar är mödosamt framtagen för ett gott e-handelsresultat.

  Ultimately, we create designs that combine our clients' brand story together with our knowledge of eCommerce design - helping to sell products in the best way possible while caring for the end customer's needs and expectations. Vaimo's design team is headquartered in Stockholm, Sweden.

  Vill du veta mer? Kontakta oss