Attrahera och konvertera kunder som är på språng

varför ska du överväga mobil handel?

Mobila enheter är inte längre bara en trend eller en möjlighet. De har blivit den nya standarden. Fler och fler surfar på nätet på resande fot. 

Dagens konsumenter rör sig smidigt mellan olika enheter under dagen, oavsett om det är mobiltelefoner, surfplattor eller bärbara datorer. Handlarna måste erbjuda sömlösa upplevelser i alla enheter och sammanhanget avgör valet av enhet i de flesta fall. Den tid konsumenterna har eller behöver, målet de vill nå, var de är och den sinnesstämning de befinner sig i, avgör vilken enhet de använder för att interagera med ditt varumärke.I de flesta diskussioner med handlare kommer mobil strategi på tal i någon form. Både B2C- och B2B-handlare upplever att den ökade mobila trafiken påverkar e-handelsstrategin. Om vi tittar på Vaimos 10 största kunder så stod mobil för cirka 60% eller mer av deras totala trafik år 2014, utan tecken på avmattning.

ATT TA SIG AN EN MOBIL STRATEGi

Det bästa är att börja med att titta på hur dina kunder interagerar med din webbplats. Genom att analysera mobil trafik på din webbplats kan du förstå var besökarna kommer ifrån, hur länge de stannar på sajten, vilka enheter de använder mest och annan nyttig information som tas fram i Google Analytics.

                                      


Hur kan vaimo hjälpa dig?

Vi tillhandahåller funktionsrika m-handelslösningar, baserade på Magentos mobilvänliga plattform, som är specialdesignad för att ge kunderna en extra bra upplevelse. Du kommer att behålla total kontroll över både innehållet på och presentationen av din webbsideplattform samt över din webbkanals funktionalitet. Vi kan hjälpa dig värdera dina nuvarande mobiltillgångar och hjälpa dig finna och verkställa de cutting edge-strategier och -lösningar som dagens kunder kräver, baserat på dina klienters preferenser och vilka mobila enheter de använder i kontakten med ditt företag.


Vi hjälper dig, genom marknadens bästa metoder, att definiera din "mobila färdplan", baserat på var ditt företag befinner sig i ögonblicket och vad ni vill uppnå under en viss tidsperiod med en viss budget. Vi har expertkunskap och know-how om att utveckla mobilanpassade hemsidor, mobilappar och webbsidor med anpassad design. Beroende på dina behov och mål för kundernas mobila shoppingupplevelse, kan vi rekommendera olika vägar framåt. Vår mest populära och rekommendabla metod är att utgå från och tillämpa anpassningsbara mallar. Kontakta oss för att få reda på hur vi kan hjälpa dig att sätta samman och genomföra en framgångsrik mobilstrategi för ditt företag.

RESPONSIV DESIGN 


Internet blir mer och mer komplext, varför behovet att tillhandahålla en stabil webbupplevelse för en växande marknad av smartphone- och surfplatteanvändare aldrig varit större. Vi har redan kommit till punkten där det är svårt att hålla sig uppdaterad med den till synes oändliga raden nya skärmupplösningar och enheter. För de flesta hemsidor vore det en opraktisk och dyr lösning att göra en ny version för varje ny enhet, även om man specialiserade sig på de populäraste modellerna. Vi rekommenderar därför att du använder responsiv designlösningar. Genom responsiv webbdesign kommer din e-handelssida att känna igen och rätta sig efter interfacet på din kunds enhet, oavsett vad denne använder. Flexibla bilder, rörliga rasterpunkter och media queries används för att få layouten perfekt. Responsiv webbdesign har blivit det populäraste och smartaste sättet att optimera mobiler och rekommenderas av Google som den bästa varianten för webbsideutveckling. På köpet får du även bättre ranking i sökmotorer.

Tanken är att få din hemsida att se ut och uppföra sig så mycket som möjligt som de naturliga (nativa) apparna som skrevs direkt för de mobila enheterna. Om användaren exempelvis följer en länk i ett e-postmeddelande till din hemsida på en mobil enhet, måste han eller hon få en åtminstone lika hög användarupplevelse som på en stationär enhet. Responsiv design kommer kanske inte att ersätta behovet för mobila e-handelssidor, smartphone- och surfplatteappar den närmaste framtiden, men den erbjuder ett flertal fördelar i form av lägre totala underhållskostnader för sidan samt fördelar inom sökmotoroptimering. Den gör det möjligt att bygga en sida samt ta hand om ett innehåll och en produktkatalog som kan nå användare på ett stort antal olika enheter. 

Vill du veta mer? Kontakta oss