levererar anpassade e-handelsupplevelser i alla kanaler 

Vaimo har en lång historia av att hjälpa handlare från olika branscher att sälja direkt till konsumenter - ca 80% av vår kundportfölj består av B2C-företag. Våra kunder är både traditionella handlare som vill skapa en närvaro online, samt e-handlare som vill byta plattform och förbättra sitt erbjudande.

Med vår hjälp kan du få det skyltfönster online som du alltid har önskat - vackert utformad, robust och optimerad för konvertering. Tack vare vår mångåriga erfarenhet av e-handel har vi fördjupad kunskap i B2C-orienterad marknadsföring online för att driva trafik på webbplatsen samt e-handelsstrategier för konverteringsoptimering och bibehållande av kunder.

Läs mer om våra B2C-projekt.

Sedan 2008  har vi levererat mer än 400 e-handelslösningar och har sett dramatiska  förändringar i trenderna inom B2C-e-handel. Det finns många saker att ta hänsyn till för att göra din webbplats framgångsrik - till exempel konsumenternas växande behov av att ha kontroll över sin shoppingmiljö.Läs mer om våra erfarenheter och lösningar inom multikanal och omnikanal.
Vill du veta mer? Kontakta oss