experter på att tillhandahålla sofistikerade b2b-lösningar för e-handel

Vaimo tar Magentos B2B-funktioner och tillägg till nästa nivå för att kunna leverera en omnikanalsupplevelse i världsklass.  


För att lyckas med B2B för e-handel behöver man skapa en köpmodell som liknar B2C-miljön, både när det kommer till självbetjäningsfunktionalitet och omnikanalskapacitet. Vaimo, Magento Enterprise Partner, har hjälpt B2B-handlare genom att tillhandahålla managed services på Magento både före och efter lansering. Tack vare en stark bakgrund inom ERP har Vaimo omfattande kunskaper inom tillverkning, systemleverans, lagersystem och komplicerade regler kring prissättning.

Vaimos viktigaste mål är att inte bara att förbättra sina kunders framgång i pengar mätt, utan också effektivisera arbetsflödet för att göra det möjligt för kunden att fokusera på de mest centrala aspekterna av företaget och att nå sin fulla potential.

"Vi gjorde omfattande research och upptäckte att en av de enda lösningsleverantörerna som hade tidigare erfarenhet av att arbeta med vårt ERP-system - Sage X3 - var Vaimo. Efter att vi hade träffat teamet var vi övertygade om att Vaimo kunde leverera en lösning som följer TIMcos unika krav. De kom också till vårt huvudkontor i Storbritannien för att visa att Magento är rätt för vår typ av verksamhet, den komplexitet vi måste hantera och vår design-struktur. Vaimos team förklarade för oss att det inte skulle finnas några större hinder för att integrera Sage X3 med Magento - så vi litade på dem och de levererade."

Rebecca Fortescue, Marketing Manager på TIMco
MAGENTO B2B

Magento stödjer komplexa inköp och försäljning inom B2B och gör det möjligt att öka försäljningen genom att underhålla din e-handel för B2B från en plattform.

Magento stödjer flera språk, valutor, skatte- och momsregler, vilket gör det lätt att hantera konton över hela världen.


SJÄLVBETJÄNING

Ge dina kunder möjlighet och flexibilitet att skapa anpassade anbudsförfrågningar, hantera kontoinformation, orderinformation, fakturor, inköpslistor, etc.


LÄTT ATT INTEGRERA

En viktig del av B2B är integrationer med komplexa ERP-system och Vaimos erfarenhet av ERP gör att integrationerna blir snabba och effektiva. 


ANPASSNING

Vaimo erbjuder anpassning av alla funktioner i orderflödet, från individanpassade kampanjer och delmängder av anpassade kataloger till personligt marknadsföringsmaterial etc.


FLEXIBLa betalningar

Gör det enkelt för dina kunder att lägga ordrar genom att skriva in SKU:er på "Quick Order Entry Pads"  och göra en snabb betalning med vår funktion "Multiple Payment Options".


MOBIL handel

Ge dina kunder en fullt responsiv upplevelse på mobil och möjligheten till specialanpassade appar. 


frakt

Ge kunderna unika leveransalternativ baserat på deras behov och visa specifika fraktkostnader. Integrationer till fraktbolag.B2C-funktionalitet

Vaimo tar styrkorna i B2C-funktioner och applicerar dem på B2B- användarupplevelsen, som t ex  korsförsäljning , merförsäljning, filtrering och avancerad sökning.

NÅGRA EXEMPEL PÅ B2B-SAJTER

Vill du veta mer? Kontakta oss