handel. E-handel. M-handel

Vi erbjuder lösningar inom områden så brett som handel, e-handel och m-handel är tillsammans. Vi levererar omnikanalslösningar tillsammans med e-handelsoptimerade webbplatser där alla komponenter fungerar sömlöst tillsammans.


e-handel för B2C 

Vi ser till att världens ledande e-handelsplattform fungerar för din verksamhet genom att ta till vara på Magentos styrkor och funktionalitet för att leverera de bästa lösningarna. 

läs mer


e-handel för B2B 

Utveckla och leverera Magento B2B-tillägg för att utvidga din webbplats till förmån för B2B/grossist-verksamhet.

läs mer


PRoduct information management

Levererar PIM-lösningar på inRiver Product Marketing Cloud


LÄS MER

MOBIL

Se till att din sajt håller jämna steg med den mobila revolutionen.

läs mer


INTEGRATIONer

Vi kopplar samman Magento med viktiga tredjeparts-system och tjänsteleverantörer.

läs mer


OMNIkanal

Få alla kanaler och beröringspunkter att arbeta sömlöst tillsammans.

läs mer

din kompletta lösningsleverantör

Vaimo är inte vilken lösningsleverantör som helst. Vi förstår verkligen affärsbehov och mål i ett större perspektiv, tack vare vår kunskap om det som är kärnan inom e-handeln. Vi har insikt i och kunskap om orderhantering, supply chain management, betalning gateways, ERP, CRM & marknadsföring på nätet och har erfarenhet av att integrera dessa system sömlöst i Magento.

Vi som arbetar på Vaimo har erfarenhet inom områden som ERP, fysisk handel och B2B- och B2C e-handel. Vi anser att det är viktigt att ha ett team av specialister in-house med omfattande expertis inom handel som kan skapa framgång för våra kunder på bästa möjliga sätt.

Detta är också anledningen till att vi arbetar i team med skiftande kompetenser. Vi samarbetar ständigt för att varje del av ditt projekt ska flyta på. Under åren har vi byggt och fortsätter att underhålla många av de största B2C- och B2B-webbplatserna.


Vill du veta mer? Kontakta oss