en komplett e-handelspartner 

Bana väg för framgång med en leverantör som kan stödja dig från de allra första stegen, genom intensiv design, utveckling och optimering och så långt som dina e-handelsinitiativ tar dig.

våra tjänster


E-handelsstrategi

Stärka din e-handelstrategi och ditt team

läs mer


DESIGN

Sammanfoga utseende, innehåll och konvertering 

läs mer


utveckling

Maximera Magentos fulla potential

läs mer


OPTIMering

Ständig förbättring för framgång 

läs mer


CLOUD-TJÄNSTER

Bygga upp hörnstenarna för din verksamhet online

Läs mer

våra områden


e-handel för B2C 

Låta världens ledande e-handelsplattform visa vad den går för i en van miljö.

LÄS mer


e-handel för B2B

Utveckla och leverera Magento B2B-tillägg för att utvidga din webbplats till förmån för B2B/grossist-verksamhet.

läs mer


MOBIL

Få din sajt att hålla jämna steg med den mobila revolutionen.

läs mer


OMNIkanal

Få alla kanaler och beröringspunkter att arbeta i samförstånd med varandra.

Läs mer


INTEGRATIONer

Vi kopplar samman Magento med viktiga tredjeparts-system och tjänsteleverantörer.

läs mer

din GUIDE och rådgivare inom e-handeln 

Vaimo är en komplett e-handelspartner. Vi är mer än bara en leverantör av din webbshop, vi strävar efter att vara din guide och rådgivare för din verksamhet. Genom att samarbeta med oss kommer du inte bara dra nytta av vår tekniska kunskapsbas, utan också av vår unika kompetens där vi formar teknik och design för att passa ditt företags behov, mål och ambitioner.

Vårt breda erbjudande innehåller allt du behöver för att förverkliga full affärspotential på din e-handelsplats. Vårt team har lång internationell erfarenhet av att leverera lösningar för mobil handel, omni-kanal samt B2B & B2C e-handel för företag över hela världen. Vår styrka ligger i vår förmåga att se till att ditt företag inte bara presterar bra tekniskt, men också strategiskt. För att uppnå detta erbjuder vi rådgivning och underhållstjänster både före och efter lansering.

Vi är certifierade Magento-experter och har tillhandahållit lösningar på plattformen sedan 2008. Genom att vara 100% fokuserade på Magento och ha ett eget team av 300+ e-handelsexperter med bred kompetens, ser vi till att din e-handelsplats fungera sömlöst med andra delar av din verksamhet. Detta innebär att våra anställda är riktigt duktiga på integrationer tack vare sitt stora kunnande och erfarenhet inom kärnan av e-handel - affärssystem, orderhantering och betalningssystem etc.


Vill du veta mer? Kontakta oss