Vi är väldigt glada att tillkännage att Vaimos frontendutvecklare Karla Saaremäe (från Vaimos Tallinn-kontor) har blivit listad som top 10 Magento Contributors för 2018.

Contributors utformar grunden av Mangeto-plattformen. Deras bidrag och insatser inkluderar source code patches – antingen bug-fixar eller ny funktionalitet – och kan komma från individ- och partnerutvecklare över hela Magento Community.

Med Vaimos omfattande erfarenhet av att bygga lösningar på Magentoplattformen och som Global Elite Partner tycker vi att det är extra roligt att se att Karlas engagemang och kvalitet uppmärksammas i organisationen.

Jag är väldigt glad att vara inkluderad i listan över Magento Contributors för 2018. Att vara del av organisationen har hjälpt både min specifika kunskap av Magento och mina kodarkunskaper i allmänhet. Dialogen mellan andra experter i organisationen har verkligen hjälpt mitt lärande och jag är väldigt glad att få bidra till Magento-plattformen.

Karla Saaremäe
Frontendutvecklare
Vaimo International (Tallinn)

Världsledande E-handelsleverantör

Vaimo är en strategisk partner och helhetsleverantör inom e-handel och omnikanal. Vi hjälper företag över hela världen att kraftigt öka sin försäljning med digitala lösningar i alla kanaler inom såval B2C som B2B.

Vaimo är en av de allra främsta leverantörerna av Magento i världen med över 300 medarbetare i 12 länder.