Vi är glada att meddela att vår kund, Helly Hansen, tog hem priset ”Best Commerce Experience”Adobe Summit 2019 i London.

Totalt nio banbrytande varumärken valdes ut som vinnare för Experience Maker Awards. Utmärkelserna erkänner de varumärken som ständigt överträffar förväntningarna genom att ge exceptionella upplevelser för att glädja kunderna, samtidigt som de levererar konkreta affärsvärden.

Vi började först samarbeta med Helly Hansen för att skapa en touchvänlig webbshop som skulle ge det rika arvet av Helly Hansen-märket till konsumenter på ett användarvänligt sätt, på vilken enhet och kanal som helst. Sedan dess har märket visat enastående resultat på ett antal områden. Dessa inkluderar en ökning med 45% av omsättningen, en ökning med 32% av transaktionerna och en ökning med 68% av transaktionerna från mobilen. (Procentökning 2016 vs 2017; året före replatforming och året efter replatforming). Vaimo har fortsätter samarbeta med varumärket, för att hjälpa till att erbjuda exceptionella digitala upplevelser för snabbare försäljning.

Du kan läsa mer om Helly Hansen och den roll Vaimo hade för att driva den digitala framgång här!

Här är vad Adobe hade att säga om Helly Hansens utmärkelse:

”2016 lanserades företaget på Magento Commerce via en integration med POS-lösningen Magento Order Management, som representerar det största projektet som finns i Magento Commerce Cloud hittills. 35 butiker arbetar nu på molninstallationen, som spänner över sju språk, en katalog med 35 000 produkter per butik, som alla har särskilda språkalternativ, betalningsmetoder, fraktregler, lokaliserat innehåll och produkttillgänglighet. Förra året såg de några anmärkningsvärda resultat, bland annat en ökning av användare och nya besökare och en betydande ökning av transaktioner och intäkter. ”

Vinnare of Adobe Experience Awards annonserades på Adobe Summit 2019

Vaimos team närvarade förra veckan på Adobe Summit 2019. Den här utmärkelsen till vår långvariga kund var en stor händelse för oss alla. Ett stort tack till Adobe som värd för ett så stort event och för erkännandet av Helly Hansen som Adobe Experience Maker!

 

Om du vill lära dig mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att driva framgång i digital handel, ta då kontakt med vårt team idag!

Världsledande E-handelsleverantör

Vaimo är en strategisk partner och helhetsleverantör inom e-handel och omnikanal. Vi hjälper företag över hela världen att kraftigt öka sin försäljning med digitala lösningar i alla kanaler inom såval B2C som B2B.

Vaimo är en av de allra främsta leverantörerna av Magento i världen med över 300 medarbetare i 12 länder.