Vi är oerhört glada att meddela att Vaimos egen Guido Jansen har tilldelats årets Magento Master-pris på Imagine i Las Vegas.

Dessa utmärkelser uppmärksamma de som bäst bidrar till Magentos ekosystem genom att vara mycket aktiva i att utbilda andra och utveckla resurser. Pristagarna har också bevisad kompetens för att bygga framgångsrika Magento-implementationer.

Guido är en Senior Digital Consultant & Customer Experience Optimization Specialist baserad i Vaimos Strategy och Consulting Team. Detta team ger strategisk vägledning och kunskap för att hjälpa företag att skapa engagerande shoppingupplevelser som driver tillväxt och kundlojalitet.

Guido Jansen

Som kognitiv psykolog har Guido en stark bakgrund i användbarhet och konverteringsoptimering. Förutom sitt arbete med Vaimo har han tidigare grundat den holländska Magento community-plattformen Dutchento.org och är en av initiativtagarna till Meet Magento-evenemangsserie. Han har hjälpt många andra arrangörer att kickstart sina konferenser och finns ofta på scener vid Magento-evenemang runt om i världen.

Årets masters tilldelas priset!

Guido valdes ut som Magento Master 2019 baserat på hans bidrag under 2018 i att arrangera Meet Magento Nederländerna, Distributed Magento Contribution Day i Rotterdam och Magento User Group Utrecht samt värd för Dutchento Podcast och i hans hjälp till att forma Magento Association genom att arbeta med Magento Association Task Force.

Vi vill gärna ge våra varmaste grattis till Guido på denna fantastiska prestation. Vi är otroligt stolta att höra om den positiva skillnad som han gör i Magento Community och för våra globala kunder.

Bra gjort, Guido!

 

Vill du få de senaste uppdateringarna från Magento Imagine 2019? Kom ihåg att följa oss på Twitter för liveuppdateringar, ta en titt i vår blogg och prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Världsledande E-handelsleverantör

Vaimo är en strategisk partner och helhetsleverantör inom e-handel och omnikanal. Vi hjälper företag över hela världen att kraftigt öka sin försäljning med digitala lösningar i alla kanaler inom såval B2C som B2B.

Vaimo är en av de allra främsta leverantörerna av Magento i världen med över 300 medarbetare i 12 länder.