http://www.imagineecommerce.com/

Vaimo, en av de ledande Magento-leverantörerna i världen, vann priset Magento Spirit of Excellence på Imagine 2014-konferensen i Las Vegas.

Magento tittade på ett antal avgörande faktorer såsom: engagemang i sina distributioner, e-handlarnas nöjdhet och referenser, gemensam marknadsföring och kommunikation, tillväxt, expansion på tillväxtmarknader, innovation, PayPal-distributioner, mest effektiva användningen av ECG, strategisk planering, och visar en stor vilja att kämpa om sin plats på marknaden, om kundnöjdhet och Magento Enterprise-expertis.


“Det är en ära att bli tilldelade detta pris från Magento”, säger David Holender, CEO på Vaimo."Att vinna Partner Excellence Award är ett erkännande av våra medarbetare för deras passion, engagemang och håra arbete när det kommer till att utveckla framgångsrika e-handelsplatser för våra kunder."


År 2012 tilldelades Vaimo Fast and Emerging Partner Award, av Magento.

Vaimo har designat och byggt mer än 400 webbplatser på Magento. Några exempel på Enterprise-siter är: Gant, Björn Borg, Bauhaus, Eton, Polarn O. Pyret, Pavers, Flight Club, Konga etc.

 

Vill du veta mer? Kontakta oss