Vaimo, en global leverantör av digitala handelslösningar, är stolta för utnämningen som Akeneo guldpartner för sitt bidrag till att distribuera Akeneo PIM-system. Efter Vaimos förvärv av Notitium (en Akeneo-partner) för endast ett år sedan, och den efterföljande partnerskapsformationen med Akeneo i april 2018, ger utnämningen extra förstärkning av företagets globalt ledande PIM-lösningar. Vaimo har en dedikerad affärsenhet för PIM som ger handlarna den bästa lösningen beroende på deras behov, preferenser och budget. Det erbjuder ett mångsidigt tillvägagångssätt som täcker strategi, design och teknik för att driva företagens digitala framgångar i både B2B- och B2C-arenor. Nuvarande Vaimo-klienter som använder sig av Akeneo-plattformen omfattar 24MX, XLMOTO, Sledstore, Kamasa Tools, Rantzows Sport, Svenska Kakel, Smedbo, Kung Markatta, Findus, GPA Flow System AB, Beulco Armatur.

Om Vaimo

Grundade 2008, har Vaimo idag tagit en världsledande position inom leverans av prisbelönta digitala butikslösningar, omnichannel-lösningar och mobilappar. Deras enda fokus är att accelerera B2B- och B2C-försäljningen för sina varumärkes-, detaljhandels- och tillverkarkunder. Med 15 globala kontor över EMEA och APAC och över 350 anställda, erbjuder Vaimo en internationell närvaro som gör det möjligt för dem att odla nära och långsiktiga relationer med sina kunder. Med fokus på att driva digital innovation täcker deras tjänster hela utbudet av dina handelsbehov, allt från strategi, design, utveckling, optimering, molntjänster, hela vägen till vart än företagens handlarinitiativ når. De levererar lösningar kring B2B, B2C, Omnikanal, PIM (på Akeneo- och inRiver-plattformar), orderhantering och Business Intelligence (BI). Varje år vinner Vaimo utmärkelser för sitt engagemang för teknisk excellens, innovation och kunders nöjdhet. Bland andra har de fått Gazellepriset (sex på varandra följande år), listat som Econsultants topp 100 digitala byråer (två på varandra följande år) och Magento har erkänt Vaimos ledarskap genom att utnämna företaget som Global Elite Partner år 2017, Årets Handelspartner i EMEA år 2017, årets omnikanal-partner år 2016 och årets EMEA-partner år 2015.

Om Akeneo

Akeneo skapade en PIM-plattform (open source enterprise product information management) som radikalt förbättrar produktdata och förenklar produktkataloghanteringen. Ledande globala varumärken som Samsung, Shop.com, Carrefour, Universal Music Group och John Deere litar på Akeneos PIM-lösning för att skala och anpassa sina e-handelsinitiativ för att få produktivitet och erbjuda sina kunder en fantastisk användarupplevelse. Akeneo är baserat i Frankrike, Tyskland och USA. För mer information om deras lösningar: http://www.akeneo.com.

En PIM-lösning har förmågan att omvandla effektivitet och prestanda i ditt företag. Läs mer om Vaimos PIM-lösningar här och tveka inte att kontakta oss. Vi hör gärna mer om dina digitala ambitioner och hur vi kan hjälpa dig att nå dina affärsmål idag!

Världsledande E-handelsleverantör

Vaimo är en strategisk partner och helhetsleverantör inom e-handel och omnikanal. Vi hjälper företag över hela världen att kraftigt öka sin försäljning med digitala lösningar i alla kanaler inom såval B2C som B2B.

Vaimo är en av de allra främsta leverantörerna av Magento i världen med över 300 medarbetare i 12 länder.