Vi är glada att meddela att Vaimo har tilldelats status som Platinum Partner av specialisterna inom Product Information Management, inRiver. Detta är den hösta partnerstatusen som delas ut av inRiver och bedöms utifrån partnerns erfarenhet och leverans av inRiver PIM. 

Uppgraderingen från silver till platinumpartner representerar ännu ett framgångsrikt steg på vår inRiver PIM-resa. Efter att ha signerat vårt första partnerskap så sent som i maj 2017 har Vaimo sedan dess vunnit ett antal utmärkelser, inklusive inRiver Partner of the Year (Finland/Baltikum), på väg till Platinum-statusen.

”Vi är väldigt nöjda med vårt samarbete med Vaimo. Deras snabba tillväxt på många marknader och e-handelskompetens är en mycket bra matchning med vår egen expansion och produktutbud. Vaimo har visat sig mycket engagerad i att utöka sin PIM-verksamhet och vi skalar nu upp vår gemensamma verksamhet ytterligare med fler gemensamma kunder på gång.”

Jesper Larsen, Partner Director EMEA, inRiver

Via inRiver Product Marketing Cloud hjälper Vaimo B2C- och B2B-kunder runt om i världen för att publicera rik och engagerande produkthistorier över olika kanaler från en central plats. Detta accelerar inte bara försäljningen genom ökad varumärkeslojalitet och kundlivslängd utan ger även större affärseffektivitet.

Vaimo har en dedikerad affärsenhet för PIM som ger handlarna den bästa lösningen beroende på deras behov, preferenser och budget. Vi erbjuder ett mångsidigt tillvägagångssätt som omfattar strategi, design och teknik för att driva framgång i digital handel. Läs mer om våra PIM-lösningar här!

Och glöm inte att spana in den senaste inRiver PIMtalk-poddcasten där Henrik Feld-Jakobsen (chef för Strategy & Consulting, Vaimo) och Magnus Bengtsson (chef för PIM, Vaimo) talade om omnikanalens roll i dagens handelsmiljö och fördelarna med ett PIM-system. 

 

Är du intresserad av att lära dig mer om den positiva inverkan PIM kan ha på ditt företags verksamhet? Gör vårt Pimometer-test nu – vi kommer då bättre förstå din organisations nuvarande situation kring produktinformationshantering och ge råd kring de specifika fördelarna som PIM-implenteringen ger för just ditt företag !

Världsledande E-handelsleverantör

Vaimo är en strategisk partner och helhetsleverantör inom e-handel och omnikanal. Vi hjälper företag över hela världen att kraftigt öka sin försäljning med digitala lösningar i alla kanaler inom såval B2C som B2B.

Vaimo är en av de allra främsta leverantörerna av Magento i världen med över 300 medarbetare i 12 länder.