Vi är glada att meddela att Vaimo ställer ut som sponsor på årets PIMpoint Summit 2019.

När? 4-5 april 2019

Var? Malmö, Sverige

PIMpoint Summit 2019 samlar över 1000 marknadsförings-, merchandising- och e-handels-proffs för att lära sig, inspirera och nätverka.

Nu i sin 6:e upplaga är årets PIMpoint Summit fyllt med inspirerande kundstudier, vertikalspecifika spår, inRiver-sessioner och samtal med ledare för att hjälpa dig att uppfylla dina digitala handelsmål. Dagordningen innehåller presentationer som inspirerar och informerar dig vid varje steg för att ge bättre upplevelser till dina kunder.

Som inRiver Platinum-partner kommer Vaimo-teamet att ställa ut på PIMpoint 2019. Vi hör gärna mer om dina företagsbehov och diskutera hur du tar dina alternativ för produktinformationshantering framåt. Vi levererar PIM-lösningar för att hjälpa dig att ge engagerande kundupplevelser i alla kanaler – och i den processen stärka ditt företag.

 

Våra expertorienterade PIM-lösningar hjälper dig att ordna komplex produktdata för att öka din driftseffektivitet!

 

Utforska våra PIM-lösningar här och glöm inte att registrera dig för PIMpoint 2019 här!

 

 

Om PIMpoint Summit 2019

PIMpoint Summit 2019 är den 6:e upplagan av världens största händelse för produktinformationshantering. Enkelt uttryckt: det blir årets PIM-händelse. Den livliga inRiver Community fortsätter att utvecklas allt eftersom komplexiteten hos e-handel och merchandising blir allt mer fokuserat på omnikanal. PIMpoint Summit är där världens bästa marknadsförare, merchandisers, produktchefer och kundupplevelseproffs lär sig, inspireras och delar med sig av sin bästa praxis.

Världsledande E-handelsleverantör

Vaimo är en strategisk partner och helhetsleverantör inom e-handel och omnikanal. Vi hjälper företag över hela världen att kraftigt öka sin försäljning med digitala lösningar i alla kanaler inom såval B2C som B2B.

Vaimo är en av de allra främsta leverantörerna av Magento i världen med över 300 medarbetare i 12 länder.