Vi är mycket glada att meddela att Vaimo har tagit hem priset Magento Regional Commercial Partner (EMEA) vid årets Imagine 2019 Partner Summit. Magento Partner Awards, som signalerar starten på Imagine 2019, uppmärksammar de techpartners och lösningsintegratörer som driver framtidens handelns och tillväxten av Magentos ekosystem.

Vaimos team på scen för att ta emot priset Partner of the Year

Som en global fullservicebyrå och Magento Global Elite Partner är vi oerhört stolta att ha blivit erkända för att driva framgång inom digital handel för våra kunder i Europa, Mellanöstern och Afrika. Tidigare har Vaimo tilldelats årets Digital Commercial Partner, EMEA (2017), årets Omnichannel Partner (2016), årets eCommerce Partner, EMEA (2015) och Spirit of Excellence Award (2014) – vilket våra kunders resultat på Magento-plattformen demonstrerar.

Som platinum sponsor av årets evenemang finn flera teammedlemmar från Vaimo på plats på Imagine. Se till att svänga förbi monter #215 för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att förvandla sina handelsmöjligheter och driva framgång i digital handel.

Träffa vårt team på Imagine!

Vi ser fram emot ett inspirerande evenemang och önskar vår kund Luhta Sportswear det största lycka till i sin nominering för ”Best B2B Innovations”Imagine Excellence Awards. Den här utmärkelsen erkänner varumärkesproducenter, grossister eller distributörer som banar väg för unika och innovativa lösningar för att stödja nya affärsmodeller, öka försäljningen eller förbättra kundinteraktioner.

 

IGEN, Ett stort tack till Magento för denna utmärkelse och för ett fortsatt fantastisk Imagine 2019!

 

Kan du inte närvara men vill höra de senaste nyheterna från Imagine 2019? Följ oss på Twitter för liveuppdateringar, ta en titt i vår blogg och prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Världsledande E-handelsleverantör

Vaimo är en strategisk partner och helhetsleverantör inom e-handel och omnikanal. Vi hjälper företag över hela världen att kraftigt öka sin försäljning med digitala lösningar i alla kanaler inom såval B2C som B2B.

Vaimo är en av de allra främsta leverantörerna av Magento i världen med över 300 medarbetare i 12 länder.