Vi är väldigt stolta att Vaimo har fått utmärkelsen årets Yotpo-partner i kategorin ”Best Magento Agency”.

Nu på sitt andra år med utmärkelsen, uppmärksammar Yotpo de som definierar e-handelns framtid. I år fick de in över 100 nomineringar i sju olika kategorier.

Vaimos samarbete med Yotpo startade 2016. Sedan dess har vi implementerat Yotpos plattform för användargenererat innehåll (UGC) för att skapa engagerande kundupplevelser och på så sätt driva framgång i digital handel för våra kunder runt om i världen. Genom att ta vara på innehåll skapat av kunderna under sin köpresa, kan våra företagen bygga förtroende, äkthet och slutligen få det att leda till försäljning. UGC ger också våra kunder en kostandseffektiv metod för att bygga upp varumärkeskännedomen och driva tillväxt. Lär dig mer om hur UGC fungerar i praktiken, genom att ta en titt på denna kundstudie för att se hur Vaimo ökade Helly Hansen årliga försäljning med 45% genom Yotpo-integrationen. 

Här är ett urval av våra kunder som för närvarande drar nytta av UGC: Helly Hansen, BAUHAUS Sverige, Björn Borg, MTG Co, Engelsons, BAUHAUS Finland, Domu Brands, I.Ma.Gi.N Jewels, Veken Kaluste, Nordica Golf, aim’n, Postery och Väskan.

”Innehåll spelar en grundlggande roll i användarupplevelsen online. En standardproduktkatalog är helt enkelt inte tillräckligt i dagens konkurrenskraftiga landskap – kunder kräver och värderar högt den äkthet UGC erbjuder eftersom att det ger en social validering. Yotpo är vår främsta partner för att detta ska ske. Vad som står ut på Yotpo-plattformen är dess sömlösa och förståliga funktionalitet. Den är lätt, utvecklarvänlig och har en snabb integration med Magento. Vi är väldigt glada att få vara partner med Yotpo och få den här utmärkelsen. Yotpo har inte bara en bra passform med Vaimo kulturellt, utan de fortsätter även att driva användargenererat innehåll med dramatiska resultat för att backa upp det.”

PJ Utsi
CCO, Vaimo

Om du vill lära dig mer om hur Vaimo kan implementera användargenererat innehåll för att accelerera din digitala försäljning, ta kontakt med vårt team idag!

Om Vaimo

Vaimo grundades år 2008 och är idag världsledande för utveckling av prisbelönta webbplatser, omnikanal-lösningar och mobilappar. Vårt fokus ligger i att öka B2B- och B2C-försäljningen för varumärken, återförsäljare och tillverkare. Med 15 globala kontor över EMEA och APAC och över 400 anställda, erbjuder vi en internationell närvaro som gör det möjligt för oss att kultivera nära och långsiktiga relationer med våra kunder. Vi lägger stort fokus på att driva digital innovation framåt och det avspeglas i våra tjänster som täcker alla behov inom e-handel; allt från strategi, design, webbutveckling, optimering och cloudtjänster till vart än dina handelsinitiativ sträcker sig. Vi levererar idag lösningar för B2B, B2C, omnikanal, PIM, orderhantering och Business Intelligence.

Vi strävar alltid mot att leverera det bästa för våra kunder, alltid av hög teknisk kvalitet och med en ambitiös innovationsnivå. Vårt arbete har fått en rad fina utmärkelser, bland dessa finns Gazell Award (6 år i rad), listade som Econsultancys top 100 Digital Agencies under två konsekutiva år och Magento utnämnde oss till Global Elite Partner år 2017, Commercial Partner of the Year in EMEA år 2017, Omni-channel Partner of the Year år 2016 och EMEA Partner of the Year år 2015.

Om Yotpo

Med den mest avancerade lösningen för användargenererat innehåll för marknadsföring, referenser och lojalitetsprogram hjälper Yotpo varumärken att accelerera sin tillväxt genom tillgänglighet och maximera kundens livstidsvärde. Med Yotpo kan varumärken effektivt använda social validering för att öka förtroende och försäljning, vårda lojala kunder och fatta bättre affärsbeslut baserat på kundernas feedback. Läs mer på Yotpos hemsida.

Världsledande E-handelsleverantör

Vaimo är en strategisk partner och helhetsleverantör inom e-handel och omnikanal. Vi hjälper företag över hela världen att kraftigt öka sin försäljning med digitala lösningar i alla kanaler inom såval B2C som B2B.

Vaimo är en av de allra främsta leverantörerna av Magento i världen med över 300 medarbetare i 12 länder.