Vaimo och Klarna i nytt partnerskap för snabbare tillväxt för e-handlare

Stockholm, 22 September 2016

Vaimo, en ledande global leverantör av e-handelslösningar på Magento, inleder ett nytt samarbete med Klarna. Samarbetet syftar till att hjälpa e-handlare att komma igång snabbare samtidigt som man möjliggör tillväxt. I och med lanseringen fördjupar Vaimo och Klarna sitt befintliga partnerskap.

Den nya erbjudandet ger handlarna tillgång till hela spektrat av Vaimos e-handelstjänster, som med hundratals e-handelslösningar på Magento i bagaget står stabilt på e-handelsmark. Modellen ger också handlarna möjlighet att ta del av Klarnas betaltjänster, som ger slutkunderna enkla, riskfria köpupplevelser med ökad konvertering som resultat.

Den nya modellen gör det möjligt för handlarna att betala för sin e-handelslösning under en treårsperiod, med en transparent och förutsägbar budget, i stället för en stor initial investering. Detta innebär att det ligger i båda parternas intresse att vidareutveckla handlarens verksamhet online och öka försäljningen för gemensam framgång.

Modellen passar perfekt för handlare som kör sin e-handel på Magento Community, men som vill investera i Magento Enterprise; eller handlare som för närvarande använder Magento Enterprise 1.x version, men vill uppgradera till Magento 2,0. Modellen är också avsedd för handlare som vill byta plattform, eller som vill ta sina första steg i det digitala landskapet.

"För medelstora e-handlare eller fysiska butiker som vill gå online kan det vara svårt att bygga en riktig bra webbplats, vilket såklart gör det svårt att växa i den takt man vill. För oss på Vaimo är det strategiskt viktigt att kunna erbjuda en alternativ betalningsmodell och att stärka vårt partnerskap med Klarna. Inom några år tror vi att hälften av våra kunder kommer använda sig av den nya modellen," säger David Holender, CEO på Vaimo.

Partnerskapet med Klarna är globalt, men den integrerade lösningen och nya betalningsmodellen lanseras initialt i Sverige, tätt följt av Storbritannien innan den globala utrullningen påbörjas.

"Formeln för framgång är helt enkelt ett äkta partnerskap mellan e-handlaren, Vaimo och Klarna. Vi vet hur krånglig och riskfylld en större satsning är för e-handlare. Den här lösningen tar inte bara bort trösklar utan skapar även ett tydligt gemensamt incitament för samtliga partner att jobba för e-handlarnas framgång," säger Max Emilson, Vice President Channel Sales på Klarna.

Klicka här för mer information.Vill du veta mer? Kontakta oss