Här kommer månadens guide till din digitala e-handelssuccé…

Vaimo sponsrar och deltar på MagentoLive Europe!

Med över sina 1500 deltagare är MagentoLive värd för de största innovatörerna inom e-handel, där de upptäcker den senaste utvecklingen inom handel och Magentos ekosystem. Magentos största europeiska event samlar inspirerande talare och branschexperter för att ge insikt och kunskap inom en bredd av ämnen på temat digital handel.

Medlemmar från Vaimos team kommer att delta. Dessutom står Vaimos CCO, PJ Utsi, på scen tillsammans med vår kund BAUAUS. Du kan redan nu boka ett personligt möte med våra experter i teamet för att dusktutera dina krav på digital handel inom B2B och B2C.

Se till att komma förbi vår monter P1 – vi ser fram emot att träffa dig där!

Senaste uppdateringarna från Vaimo

  • Läs på om vilken roll e-handel för B2B har inom tillverkningssektorn: Tillverkningsindustrin genomgår stora förändringar nu när Industry 4.0 har tagits i bruk. I den här artikeln tittar vi på hur e-handel inom B2B kan hjälpa tillverkare att navigera inom dessa utmanande förhållanden och hjälpa dem att växa. Läs mer här!
  • Vaimo är en av Akeneos Gold Partner: Vaimo har blivit utnämnad som Akeneo Gold Partner för sitt bidrag att distribuera Akeneos PIM-system. Läs vidare för mer om Vaimos dedikerade affärsenhet PIM och de lösningar som den ebjuder för handlare globalt. Läs mer här!
  • Introduktion av Robin Carlsson: Vaimo har stärkt sitt erbjudande i Sverige genom att internt rekrytera Robin Carlsson som ny landschef. I den här artikeln läser vi mer om Robins resa inom företaget och hör från Robin själv i en exklusiv videointervju.

Kommande event

  • Vaimo deltar på Digital First i Belgien. Digital First är det ledande digitala eventet i Belgien. Det två dagar fullspäckade schemat ger deltagarna det senaste inom e-handel. Dessutom kommer Vaimos CCO, PJ Utsi att stå på scen för att prata om allt som har med mobil e-handel att göra.
  • Ses vi i Barcelona i oktober? MagentoLive Europe ger deltagarna de senaste nyheterna för allt inom digital handel och Magentos ekosystem. Vaimo är glada att få vara platinumsponsor och kommer även finnas på plats på scen.
  • Träffa oss i Göteborg på D-B2B. D-B2B samlar grossister, återförsäljare och marknadsledande leveratörer för att fokusera på de organisatoriska och strategiska utmaningarna som finns inom B2B-sektorn idag. Vaimos Sverigechef, Robin Carlsson, kommer även att stå på scen vid årets event.

Nya Go-Lives i augusti

Vi är glada att vi i augusti hjälpte två av våra kunder lansera deras nya sidor:

I.L.U – www.ilu.ee

Blue City – www.bluecity.dk

Nyligen lanserad: Väskan

I vår senaste ‘Nyligen lanserat’ story går vi bakom kulisserna på lanseringen av Väskans nya webbsida. Vi beskriver hur Vaimo arbetade nära det svenska väsk- och handskvarumärket för att utveckla en responsiv och lättnavigerad webbshop med önskad skalbarhet för framtida expansion.

Kom ihåg att du kan prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev via länken nedan för att få det senaste inom dgital handel direkt till din inkorg!

Världsledande E-handelsleverantör

Vaimo är en strategisk partner och helhetsleverantör inom e-handel och omnikanal. Vi hjälper företag över hela världen att kraftigt öka sin försäljning med digitala lösningar i alla kanaler inom såval B2C som B2B.

Vaimo är en av de allra främsta leverantörerna av Magento i världen med över 300 medarbetare i 12 länder.