Här kommer månadens guide till din digitala e-handelssuccé…

GDPR är här – vänligen bekräfta din email
Med de kommande kraven från dataskyddsförordningen och implementeringen av GDPR vill vi försäkra oss om att du vill ha nyheter från Vaimo. Om du fortfarande är intresserad av att ta få det bästa inom det digitala och e-handel direkt till din inkorg, vänligen bekräfta din mailprenumeration idag. Klicka här för att göra det!

Senaste uppdateringarna från Vaimo

 

  • Nyhet: Vaimo och VIPPS i partnerskap. Vi är glada att den här månaden kunna presentera vårt nya partnerskap med VIPPS – Norges största mobilbetalapp. Vaimo har blivit utvald att utveckla den officiella Magento 2 modulen för VIPPS, vilket kommer ge stora fördelar för både företag och kunder.
  • Helly Hansen vinner eftertraktad utmärkelse på Magento Imagine 2018. Vi är väldigt glada att meddela att vår kund, Helly Hansen, vann utmärkelsen “Best Sales Channel Growth” på Magento Imagine i Las Vegas. Imagine Excellence Award uppmärksammar de som levererar de bästa enhetliga varumärkesupplevelsen och driver tillväxt genom flertalet säljkanaler, varumärken och länder.
  • Vaimo vinner utmärkelse på PIMpoint Summit 2018. Vaimo har vunnit priset som inRiver Partner of the Year för Finland och Baltikum. Dessutom blev Vaimo utvald som en av sex finalister i Global Partner of the Year Award på inRivers årliga PIMpoint i Sverige.

Vaimo kunders Go-Lives – april 2018
Vi är glada att presentera de fem kunder som vi i april hjälpte lansera sina nya plattformar inom områdena B2B och/eller B2C:

 

Kommande event

  • Hälsa på oss i Oslo den 24 maj 2018 på NXT Nordic som är Norges största detaljhandel- och e-handelsevent detta år. Vaimo kommer tillsammans med Magento att ställa ut på eventet. Hälsa på i vårt bås för att lära dig mer om hur vi tar digital framgång till nästa nivå!
  • Hälsa på oss i London den 14 juni 2018. Vårt UK team håller sin årliga Summer Social i hjärtat av London tillsammans med kunder, partners och vänner. Gör oss sällskap under årets event vilket bjuder in till en kväll med midsommarinspirerade tilltugg, drinkar och livejazz.
  • Hälsa på oss i Amsterdam den 30 maj 2018 på Ecommerce Live. Eventet är ledande inom e-handel i Nederländerna, där ett program med 100 runda-bordssamtal, paneler, pitchar och mycket mer finns representerat. Förutom att ställa ut på eventet kommer medlemmar av Vaimos strategiska team finnas närvarande för att svara på dina frågor och funderingar.

Senaste från våra partners

  • Vaimos kund Osprey London är representerade i en ny Magento-casestudie. Lär dig hur det exklusiva modeföretaget lyckades tredubbla sin onlineförsäljning och öka konverteringen med 50%. Läs hela studien här!

 

  • I den nya Magento- och dotMailerguiden får du insyn i de största fördelarna av marketing automation, lära dig de bästa automationsprogrammen och se exempel på riktigt lyckade B2B-emailkampanjer. Ladda ned hela e-boken här!

Världsledande E-handelsleverantör

Vaimo är en strategisk partner och helhetsleverantör inom e-handel och omnikanal. Vi hjälper företag över hela världen att kraftigt öka sin försäljning med digitala lösningar i alla kanaler inom såval B2C som B2B.

Vaimo är en av de allra främsta leverantörerna av Magento i världen med över 300 medarbetare i 12 länder.