Här kommer månadens guide till din digitala e-handelssuccé…

Vaimo lanserar B2B e-bok
I den här nya e-boken har vi dykt ner i några av de största frågorna gällande e-handel för B2B och tittat på vilka sätt din verksamhet kan lyckas genom att implementera en e-handelsplattform. Vi tittar även på effekterna detta har på den operativa sidan av din verksamhet, samt din största tillgång – kunderna. Genomgående ger vi praktiska råd och handfasta insikter på hur du kan ta nästa steg i din e-handelsresa. Ladda ner e-boken här!

Senaste uppdateringarna från Vaimo

Vaimo kunders Go-Lives i maj 2018

Vi är glada att presentera de åtta kunder som vi hjälpte lansera sina nya plattformar inom områdena B2B och/eller B2C:

Kommande event

  • Hälsa på oss i Amsterdam den 26 juni: Eventet Emerce eFashion samlar de tyngsta namnen inom deras områden av e-handel och mode online. Vaimos CCO, PJ Utsi, håller i en av presentationerna på eventet och Vaimo är guldsponsorer.
  • Hälsa på oss i Barcelona nu i oktober: MagentoLive Europe uppdaterar deltagarna om de senaste framstegen inom all digital handel och Magentos ekosystem. Vaimo är väldigt glada att få vara platinumsponsor samt att presentera på eventet!
  • B2C-upplevelsen i en B2B-butik: Vi deltog i ett webinarium tillsammans med våra partners Magento och Nosto samt vår kund Fixfast där köpupplevelsen stod i centrum. Diskussionen täckte alla aspekter som försäkrar en förbättrad kundupplevelse inom B2B.

Senaste nytt från våra partners

  • Magento, den globalt ledande levarantören av e-handelsplattformar, har blivit utnämnd till Ledare och förbättrat sin position i Gartners 2018 Magic Quadrant for Digital Commerce Report. Läs den nya rapporten här!
  • I den nya guiden från dotmailer får du lära dig hur du kan använda email- och marketingprogram för att öka din genomsnittliga orderfrekvens, ordervärde och kundlojalitet. Ladda ned guiden här!

Världsledande E-handelsleverantör

Vaimo är en strategisk partner och helhetsleverantör inom e-handel och omnikanal. Vi hjälper företag över hela världen att kraftigt öka sin försäljning med digitala lösningar i alla kanaler inom såval B2C som B2B.

Vaimo är en av de allra främsta leverantörerna av Magento i världen med över 300 medarbetare i 12 länder.