Här kommer månadens guide till din digitala e-handelssuccé…

 

Trender för 2019 från vaimos VD

För att kick-starta året satte vi oss ner med vår VD, David Holender, för att höra hans tankar kring de viktigaste e-handelstrenderna för de kommande året.

Med ett e-handelslandskap som förändras i snabb takt förstår vi att det kan vara utmanande för handlare att svara på frågor som ”Vilket digitalt initiativ ska jag prioritera?”, ”Vart ska mitt fokus ligga?” eller ”Hur kan jag ge bättre service till kunderna?”. 

I den här artikeln får du insikter i några av de viktigaste trenderna för 2019 så att din verksamhet ligger i toppen på e-handelskurvan.

Vaimo utnämns till Yotpo Partner Award-vinnare

Vi är väldigt stolta att Vaimo har fått utmärkelsen årets Yotpo-partner i kategorin ”Best Magento Agency”. Klicka här för att läsa mer om utmärkelsen och för att se hur våra kunder drar nytta av Yotpos plattform för användargenererat innehåll för att driva framgång.

Senaste uppdateringarna från Vaimo

 

  • Integrationer inom e-handeln låter handlare koordinera sin e-handelsbutik med ett stort antal  backend-system, inklusive ERP, CRM och POS. I den här artikeln tar vi en närmare titt på hur integrationer kan hjälpa till att driva effektivitet och tillväxt för företag. Läs mer här!
  • Vi är otroligt stolta att meddela att Vaimo har toppat rankningen för globala ledare i Clutch 100, framförallt för våra överlägsna tjänster som Top Ecommerce Developer i England. Läs mer om utmärkelsen här!
  • Vi är även väldigt glada att få meddela att Vaimos frontend-utvecklare, Karla Saaremäe, (från Tallinkontoret) har blivit listad som topp 10 Magento Contributor 2018. Contributors är vad som lägger grunden för Magento som plattform. Läs om det här!

Ny kundstudie: Blue City

I vår senaste kundstudie tittade vi närmare på den butik som har utvecklats av Vaimo för elektronikföretaget Blue City. Byggd på Magento 2, har Vaimo utvecklat en intuitiv lösning som hanterar de icke-standardiserade aspekterna av Blue Citys affärsmodell. 

Genom att interagera Vaimos Integration Base har Blue City sett en ökning i konvertering, försäljning av tillbehör och av den generella omsättningen (framförallt under Black Friday-helgen). 

Ta del av hela kundstudien här!

Nya go-lives i december

Vi tycker det är väldigt roligt att få presentera våra senaste go-lives från december, där vi hjälpte tre av våra kunder att lansera sina webbsidor.

GANT Schweiz – ch.gant.com

BUCO – www.buco.co.za

Tryano – www.tryano.com/en_sa/

Event

 

Kontakta vårt team om du har frågor kring vårt arbete eller vill veta mer!

Världsledande E-handelsleverantör

Vaimo är en strategisk partner och helhetsleverantör inom e-handel och omnikanal. Vi hjälper företag över hela världen att kraftigt öka sin försäljning med digitala lösningar i alla kanaler inom såval B2C som B2B.

Vaimo är en av de allra främsta leverantörerna av Magento i världen med över 300 medarbetare i 12 länder.