Stockholm den 16 februari 2018 – Vaimo, global strategisk partner och leverantör av omnikanallösningar och Magento, världens främsta leverantör av cloudbaserad, digital handelsinnovation, kommer att ställa ut tillsammans vid årets D-Congress, den nordiska mötesplatsen för digital handel, som äger rum den 8 mars 2018 på Svenska Mässan i Göteborg. D-Congress går av stapeln för 40:e gången och kommer att välkomna mer än 2000 besökare, 110 utställare och 40 talare.

Vaimo och Magento har haft ett långt partnerskap med gemensamma kunder som t ex BAUHAUS, Helly Hansen, Filippa K, Björn Borg, GANT, Polarn O. Pyret, Jack Daniel’s, Dyson, HP, SOVA, Gymgrossisten och Stiga. Tillsammans skapar företagen en stark närvaro på D-Congress (monter H06: 02) med sin breda kunskap och erfarenhet inom B2B, B2C och omnikanal.

Henrik Feld-Jakobsen, Head of Strategy på Vaimo, kommer att stå på scenen och tala om det bästa inom digitalisering och innovation baserat på Vaimos globala kunder.

Missa inte chansen att träffa två av världens ledande handelsföretag på en och samma plats. Besök Vaimo och Magento i monter H06:02 för att lära dig mer om hur du driver på digital framgång. Du kan boka ett möte med Vaimo & Magento här:

Boka ett möte på D-Congress

Vaimo & Magento har sammanställt en digital bedömning. Fyll i enkäten och ta reda på om du driver på framgång i digital handel!

Få mer information på D-Congress webbplats. Vi ser fram emot att träffa dig i Göteborg och prata om dina handelsmål.

Om Vaimo

Vaimo är världsledande på att hjälpa företag att nå e-handelsframgång genom prisbelönta, digitala e-handelssajter, omnikanal-lösningar och mobila appar på Magento. Totalt fokus ligger på att driva på kundernas B2B- och B2C-försäljning. Vaimos tjänster spänner över hela spektret av e-handlarnas behov – från strategi, design, utveckling, optimering, hosting, PIM, orderhantering och BI, eller än längre om kundens e-handelsinitiativ så kräver.

Vaimo, som grundades 2008, har cirka 300 medarbetare fördelade på 15 kontor i Europa, Asien och Stillahavsregionen samt Afrika. Tack vare en globala närvaro kan företaget utveckla nära och långsiktiga relationer med sina kunder. Vaimo blir årligen uppmärksammade för sitt engagemang inom teknik och innovation genom utmärkelser som t ex Gasell-priset och är listad som en av Econsultancys topp 100 digitala byråer. Magento värdesätter Vaimos kunskap och erfarenhet och utsåg företaget till Global Elite Partner 2017, Commercial Partner of the Year i EMEA 2017, Omnichannel Partner of the Year 2016 och EMEA Partner of the Year 2015.

Om Magento

Magento Commerce är världens främsta leverantör av cloudbaserade, digitala handelsinnovationer för varumärken och tillverkare inom B2B och B2C, med mer än 124 miljarder dollar i försäljning som genomförs på plattformen årligen. Deras öppna, flexibla plattform används av hundratusentals företag runt om i världen, allt från globala varumärken som Nestlé och Coca-Cola, till småföretag som vill skapa en digital närvaro för sin verksamhet.

Världsledande E-handelsleverantör

Vaimo är en strategisk partner och helhetsleverantör inom e-handel och omnikanal. Vi hjälper företag över hela världen att kraftigt öka sin försäljning med digitala lösningar i alla kanaler inom såval B2C som B2B.

Vaimo är en av de allra främsta leverantörerna av Magento i världen med över 300 medarbetare i 12 länder.