Magento har nyligen reviderat sin lista över Gold Solution partners och utökat de alltjämt stränga branschvillkoren för att få delta på listan. Vaimo är Magentos enda Gold Solution partner i Skandinavien och Sydafrika.

Vaimo har fått och underhållit sin Gold Partner status genom att bl a konsekvent uppnå och överträffa sina intäktsåtaganden till Magento och genom fortsatt Magentocertifiering av sina utvecklare. Gold Partners belönas för sin tillväxt genom att få proriterad status inom Magento, vilket innebär att Vaimos kunder får tillgång till bästa möjliga stöd och service för sin e-handel.

Förutom Vaimos Gold Solution Partner status, baserat på fortsatt tillväxt och global framgång, blev Vaimo nyligen invald i Magentos partnerstyrelse. Styrelsen träffas en gång per kvartal för att utforma strategier och bedöma marknaden. En inbjudan att gå med i styrelsen är ett bevis på att Magento värdesätter Vaimos arbete. Vaimo är en av tolv styrelseledamöter världen över.

E-handelsplattformen Magento betjänar mer än 110.000 handlare över hela världen och stöds av ett globalt nätverk av lösningspartners och tredjepartsutvecklare. Magentos Solution Partner Program fokuserar på systemintegratörer, VARs, hemsides- och e-handelsutvecklingsföretag och webbdesign/kreativa byråer.

Vill du veta mer? Kontakta oss