Vaimo Ingår Strategiskt Partnerskap Med transcosmos, Ett Av Asiens Största E-handelsbolag

Vaimo och transcosmos meddelar idag att de ingår ett strategiskt partnerskap. I samband med partnerskapet investerar transcosmos även i Vaimo. Vaimos kunder får därmed tillgång till den asiatiska marknaden, som är världens snabbast växande e-handelsmarknad, samtidigt som transcosmos kunder får tillgång till Vaimos gedigna expertis på Magento-plattformen.


Vaimo, en av de ledande globala leverantörerna av e-handelslösningar på Magento, har vuxit väldigt snabbt, från tre personer till nästan 200 anställda i 8 länder under de sju åren sedan bolaget grundades. Genom affären blir transcosmos minoritetsägare, vilket stärker Vaimos redan goda finanser och underlättar att hålla den snabba expansionstakten på 30-40 procent per år. transcosmos delar och stödjer Vaimos mål och vision – att bli världens bästa Magento-leverantör. Vaimo fick eBay Enterprises utmärkelse som EMEA Ecommerce Partner of the year i 2015 och är bland världens topp 10 Magento partner.


Vi är väldigt stolta över partnerskapet med transcosmos. Å ena sidan får vi möjligheten för en fortsatt snabb organisk tillväxt, eller, om möjligheten dyker upp, genom förvärv. Å andra sidan stärker det vårt erbjudande till våra kunder eftersom vi nu, via transcosmos, kan stödja dem i alla leder när de vill expandera till den snabbväxande, men komplexa, asiatiska e-handelsmarknaden. Slutligen kan vi använda oss av transcosmos nätverk för att attrahera nya kunder, säger David Holender, vd på Vaimo.


transcosmos är noterad på Tokyo-börsen och grundades 1966 i Japan och har sedan dess expanderat till Sydöstasien och resten av världen. Bolaget har idag över 35 000 anställda i 18 länder i hela världen. transcosmos erbjuder e-handlare som vill expandera till Asien allomfattande lösningar, där utveckling av e-handelssajter, marknadsföring, lager- och logistiklösningar ingår.


För manga av våra kunder är Asien en väldigt attraktiv marknad, men också en marknad som är svårt att förstå och nå. Med transcosmos hjälp kan vi dessutom snabba på vår egen globala expansion, som har varit en av Vaimos främsta strategier. Och via transcosmos kan vi erbjuda supporten, kunskapen och nätverket till våra nya och nuvarande kunder som vill ta det stora steget och expandera till Asien, säger David Holender.


Som resultat av investeringen utökar Vaimo sin styrelse med två medlemmar från transcosmos. Vaimos ledning förblir oförändrad och den dagliga verksamheten påverkas inte av partnerskapet. De nya styrelsemedlemmarna bidrar med stor kunskap om den asiatiska och globala e-handelsmarknaden, vilka kommer att hjälpa Vaimo med sin fortsatta globala expansion.


Jag är väldigt glad över partnerskapet med Vaimo, som är del av vår expansion till den europeiska marknaden. Med partnerskapet kan vi nu utvidga vårt erbjudande till våra kunder som vill etablera sin e-handel i Europa. Samtidigt kan vi stödja Vaimos kunder som vill etablera sig på den japanska, kinesiska och sydkoreanska marknaden. Vaimo, som har sju års erfarenhet av att utveckla e-handelslösningar på Magento-plattformen, har byggt och lanserat över 400 e-handelssajter, säger Masataka Okunda, COO och ordförande på transcosmos inc.


För mer information, vänligen kontakta:

Vaimo
David Holender
Telefon: +46 70 422 18 38
E-post: david.holender@vaimo.com


Om Vaimo

Vaimo hjälper företag över hela världen att nå e-handelsframgång på Magento. Vaimo är en av de främsta Magento-leverantörerna och har levererat skräddarsydda e-handelslösningar till mer än 400 varumärken och handlare. Vi är stolta över att vara certifierade Magento-experter och erbjuder kompletta lösningar som våra kunder kan lita på. Vi har ett internt team på 200+ specialister och kontor i åtta länder. Företagen väljer Vaimo för bästa praxis inom e-handeln.


Om transcosmos inc.

transcosmos grundades 1966. Sedan dess kombinerar vi överlägsna människor med moderna tekniska kunskaper för att förbättra våra kunders konkurrenskraft genom att erbjuda utmärkta och värdefulla tjänster. transcosmos erbjuder i dagsläget Cost Reduction Services (Contact Center, HR/Financial/Sales Back Office, Order Management/SCM, System Development/Management etc.) och Sales Expansion Services (Big Data Analysis, Internet Advertising, Website Construction/Management, Smartphone/SNS Utilization, Telemarketing etc.). transcosmos driver sin verksamhet med 141 kontor i 25 länder med focus på Asien. Dessutom erbjuder transcosmos omfattande och globala e-handelstjänster steg-för-steg för att erbjuda våra kunders produkter och tjänster till konsumenter i 45 länder. transcosmos sträver efter att vara en global Business Process Outsourcing (BPO)-partnern till våra kunder med högkvalitativa BPO-tjänster på global nivå. 

Vill du veta mer? Kontakta oss