Vaimo ingår i globalt samarbete med Nosto för att erbjuda Vaimos kunder automatiserade marknadsföringslösningar

Samarbetet kommer att göra det möjligt för Vaimos växande internationella kundkrets att erbjuda besökare en exceptionell shoppingupplevelse genom personliga rekommendationer och realtidsanalyser.

Stockholm 2013-10-02 - Vaimo, en av de ledande Magento-leverantörerna, kan stolt presentera ett globalt, strategiskt partnerskap med Nosto, en individanpassad rekommendationsmotor för e-handel. Partnerskapet med Nosto låter Vaimos kunder dra nytta av Nostos plug and play SaaS-lösning, vilket förbättrar shoppingupplevelsen online. Lösningen låter handlarna skapa automatiserade produktrekommendationer i realtid utifrån varje kunds unika beteende, vilket gör det möjligt att erbjuda en personlig shoppingupplevelse till varje enskild besökare. Detta leder till förbättrad konvertering och kundlojalitet, samt ett ökat genomsnittligt ordervärde och ökade intäkter.

“Vaimo utvärderar ständigt behoven i sin befintliga kundbas och håller ett vakande öga på nya trender inom handeln. Baserat på detta, bildar Vaimo strategiska samarbeten som ger mervärde till kunden. Jag är säker på Nostos motor för individanpassade rekommendationer kommer att skapa intresse bland våra kunder och när den väl har implementerats kommer den att bidra till ökade intäkter.”, säger David Holender, CEO på Vaimo.

“Nostos starka frammarsch i Europa har medfört samarbeten med flertalet framgångsrika e-handelsleverantörer de senaste månaderna, och samarbetet med Vaimo är ett logiskt nästa steg samtidigt som vi stärker vårt nätverk av partners. Vi ser fram emot ett nära samarbete med Vaimo och att öka intäkterna för Vaimos kunder då de ansluter sig till Nosto.”, säger Juha Valvanne, CEO på Nosto Solutions.

Nosto är kompatibel med alla Vaimos e-handelslösningar och kan implementeras omgående genom att kontakta närmaste Vaimo-kontor.

Klicka här för att för att läsa om Nostos kund Joy och hur de lyckades öka sin konvertering med 156% efter att Nosto implementerades på siten.

Om Vaimo

Vaimo hjälper företag över hela världen att öka och utveckla sin försäljning på Internet. Vi är Magento Gold Solution Partner i Sverige, Norge, Finland, Storbritannien och Sydafrika och är en av de ledande leverantörerna i världen. Över 400 handlare har gett oss förtroendet att leverera deras plattform för e-handel. Vi är kända för vår expertis, erfarenhet och engagemang, inte bara inom e-handel utan även inom angränsande områden som är avgörande för riktigt framgångsrik försäljning på Internet.

Om Nosto

Nosto är ett mjukvaruföretag som tillhandahåller en SaaS-lösning som omvandlar generella erbjudanden till relevanta, personliga upplevelser som uppdateras dynamiskt och i realtid. Nosto bevakar besökarnas beteende i nätbutikerna, vilket gör det möjligt för handlarna att skräddarsy shoppingupplevelser med automatiska produktrekommendationer baserat på individuella beteendemönster. För mer information besök www.nosto.com.

Vill du veta mer? Kontakta oss