Vaimo, en fullservice, digital handels- och omnikanal-byrå, fortsätter sin globala expansion med öppnandet av ett nytt kontor i Wroclaw, Polen. Tillsammans med det senaste flyttarna till andra platser i Europa, gör Vaimos expansion till Polen det möjligt för fler kunder runt om i världen att driva framgång i digital handel.

Till att börja med etablerar Vaimo ett kontor för Centre of Excellence i Wroclaw. Det här är en del av Vaimos bredare initiativ för Centre of Excellens, centralt förvaltad i Kiev och med lokalt kontor i Ukraina och nu Polen. Nyckelfunktionen i det nya kontoret kommer att stödja Vaimos globala B2B- och B2C-projekt som verkar på Magento-plattformen.

”Det är en stor ära att leda Vaimo till den polska marknaden. Global expansion, som en del av Vaimos bredare strategi, låter oss utforska nya idéer och erbjuda mer för våra kunder. Wroclaw-kontoret kommer endast att verka för att ytterligare stärka Vaimos globala expertis. Som en del av initiativet Centre of Excellence ser vi fram emot att bjuda in alla öppnasinnade experter inom digital handel för att vara med i vårt drömlag! ”

Sergey Morin
Landschef
Vaimo Polen

Genom inrättandet av det nya polska kontoret kommer Vaimo kunna möta efterfrågan i samband med den nuvarande tillväxtbanan. Det nya kontoret och tillägget av fler digitala handelsexperter till teamet gör det möjligt för Vaimo att leverera fler digitala upplevelser av världsklass för kunderna. Vaimo arbetar redan med ett antal globala varumärken som tjänar den polska marknaden och varumärken som är verksamma i regionen. Med flytten till Polen fortsätter Vaimo att utöka sitt inflytande på det europeiska handelsutrymmet.

”Det är med stort nöje vi meddelar öppnandet av våra nya lokaler i Polen. Den polska marknaden är stor och växer för varje sekund – vi är glada att komma in på en så dynamisk marknad här. Expansionen utgör också en viktig del av Vaimos bredare vision att bli världens ledande handelslösningspartner. ”

David Holender
VD och grundare, Vaimo

Världsledande E-handelsleverantör

Vaimo är en strategisk partner och helhetsleverantör inom e-handel och omnikanal. Vi hjälper företag över hela världen att kraftigt öka sin försäljning med digitala lösningar i alla kanaler inom såval B2C som B2B.

Vaimo är en av de allra främsta leverantörerna av Magento i världen med över 300 medarbetare i 12 länder.