Vaimo arbetar med varumärkes-, detaljhandels- och tillverkarkunder över hela världen för att driva framgång inom digital handel. Ett element som vi alltid har ansett som högsta prioritet i vårt företags presentation är framgången och erfarenheten hos våra kunder. Ett annat företag som känner detsamma om kundupplevelsen är Clutch.co. Som ett research- och värderingsföretag tillhandahåller Clutch datadriven insyn och analys på allt kring B2B. 

Företaget driver ett antal olika plattformar som hjälper till att identifiera de bästa tjänsteleverantörerna via kundrecensioner. En av dem har listat Vaimo som #10 på sin lista över Top Magento Development Companies för den globala e-handelsmarknaden. 

Nyligen släppte Clutch sin mest prestigefyllda lista och vi är otroligt stolta att Vaimo har toppat rankingen som en global ledare i Clutch 1000, framförallt för våra överlägsna tjänster som en topputvecklare av e-handel i Storbritannien.

Som noterades i rapporten: ”Dessa 1000 företag visade en exceptionell förmåga att leverera kvalitetsprodukter och tjänster till sina kunder”, säger Clutch Senior Business Analyst, DJ Fajana. ”Det är vår ära att välkomna dem till The Clutch 1000 och belysa deras överlägsna engagemang för sina kunder.”

Vår prioritet på Vaimoligger i att hjälpa våra kunder att lyckas. Vi är därför glada att ha blivit erkända som B2B-ledare samtidigt som vi fortsätter att samarbeta med företag över hela världen för att driva framgång i digital handel.

Om Vaimo

Vaimo grundades 2008, och är idag världsledande i att leverera prisbelönta digitala butiker, omnikanallösningar och mobilappar. Vårt enda fokus är att driva framgång inom digital handel hos våra varumärkes-, detaljhandels- och tillverkarkunder. Med 15 kontor över hela världen och 400 anställda erbjuder vi en internationell närvaro som gör det möjligt för oss att kultivera nära och långsiktiga relationer med våra kunder. Med fokus på att driva digital innovation täcker våra tjänster hela spektrumet av dina handelbehov; allt från strategi, design, utveckling, optimering, molntkänster, hela vägen till vart dina handelsinitiativ når. Vi levererar lösningar kring B2B, B2C, omnikanal, PIM, Order Management och Business Intelligence. 

Vaimo vinner utmärkelser för vårt engagemang för teknisk excellens, innovation och uppfyllande. Bladn andra har vi fått Gesellpriset (sex på varandra följande år), blivit listade som Econsultancys top 100 digitala byråer (tre på varandra följande år) och Magento har belyst Vaimos ledarskap genom att välja oss som Global Elite Partner år 2017, Handelspartner för året i EMEA år 2017, årets omnikanalpartner år 2016 och årets EMEA-partner år 2015. 

Om Clutch

Som en B2B-byrå med fokus på research, rating och recensioner i hjärtat av Washington D.C., kopplar Clutch samman små och medelstora företag med de bäst lämpade byråerna, programvaran eller konsulterna som behövs för att hantera affärsutmaningar tillsammans. Clutchs metodik jämför tjänsteleverantörer och programvara på en specifik marknad baserat på verifierade kundrecensioner, erbjudna tjänster, kvalitet och marknadsnärvaro. Läs mer här.

Världsledande E-handelsleverantör

Vaimo är en strategisk partner och helhetsleverantör inom e-handel och omnikanal. Vi hjälper företag över hela världen att kraftigt öka sin försäljning med digitala lösningar i alla kanaler inom såval B2C som B2B.

Vaimo är en av de allra främsta leverantörerna av Magento i världen med över 300 medarbetare i 12 länder.