Vi är glada över att vara guldsponsor av Digital First 2017 i Belgien i år, en 1-dagsteknikbonanza med 100 konferenser och över 4 000 besökare. Digital First fokuserar på att undersöka och visa upp den senaste tekniken, den växande marknaden, de senaste lösningarna och innovativ teknik samt de senaste trenderna och möjligheterna. Digital först syftar till att förklara hur digitalt har förändrat det sätt på vilket företag, regeringar och konsumenter kommunicerar med den digitala och fysiska världen.

Ta del av detta event i Bryssel, Belgien den 19 oktober 2017 och lär dig mer om IoT, adaptive security architecture, artificial intelligence, cyber-säkerhet, virtual och augmented reality, digital marknadsföring, cloud computing, digital transformation, lagringskapacitet och mycket mer.

Missa inte vår CCO, PJ Utsis presentation kl. 15:50-16:15 med titeln “The Vaimo Playbook: Omnichannel vs Digital First” och få insikt i hur handlare ska tolka omnikanal i den digitala eran. Läs mer om omnikanal HÄR och KONTAKTA OSS om du behöver hjälp med någon av dina utmaningar inom detta område.

Biljetter till Digital First hittar du HÄR.

Världsledande E-handelsleverantör

Vaimo är en strategisk partner och helhetsleverantör inom e-handel och omnikanal. Vi hjälper företag över hela världen att kraftigt öka sin försäljning med digitala lösningar i alla kanaler inom såval B2C som B2B.

Vaimo är en av de allra främsta leverantörerna av Magento i världen med över 300 medarbetare i 12 länder.