Top Streetwear
"Vi uppskattar verkligen Vaimos kunnande och kompetens inom e-handel. De har också varit flexibla när det har behövts, vilket har varit viktigt i vår växande och föränderliga omvärld."

Shadim Hussain

Chief Executive Officer på Top Streetwear

Besök Top Streetwear

Utmaningen

Top Streetwears tidigare plattform gav inte utrymme för tillväxt eller möjlighet att lägga till specifika funktioner som man behövde på webbplatsen. Företaget letade efter en plattform som var mycket anpassningsbar, kunde understödja deras behov av att implementera och hantera en stor mängd kampanjer och som var SEO-vänlig i ett led i att expandera till andra marknader. I februari 2013 fick Top Streetwear ny ägare, vilket krävde en hel del kunskapsöverföring, men som har haft en mycket positiv inverkan på företagets tillväxt.

Lösningen

Top Streetwear har varit igång på Magento sedan juni 2011. Man valde Magento tack vare dess breda funktionalitet och att den är anpassningsbar på djupet, vilket har hjälpt företaget att nå sina e-handelsmål. År 2013 uppgraderade Top Streetwear sin webbplats till den senaste Magento Enterprise 1.13-versionen och man lade hosting på två servrar, en för databasen och en för webbserver. Den nya versionen löste en del problem med listning av produkter på webbplatsen. Detta sker direkt idag, till skillnad från tidigare, då man var tvungen att vänta tills nästa dag för att de nya produkterna skulle laddas upp på webbplatsen. Med tiden har man också sett förbättringar i hastighet och möjligheten att hantera frontend- och backend-uppgifter samtidigt, utan att belasta webbplatsen och skapa problem för kunderna som handlar online.

Funktioner

  • Flervalsfiltrering
  • Quick Look
  • Nostos rekommendationsmotor
  • Snabbkassa och Klarna Checkout beroende på marknad
Ladda ner PDF för att läsa mer

Vill du veta mer? Kontakta oss