Debuggin på första Sthlm Web Dev Meetup

I början av oktober fylldes Vaimos kontor med webbutvecklare från hela Stockholm för att för första gången vara en del av Sthlm Web Dev Meetup. En meetup där vi har en chans att nörda ner oss i ett specifikt tema och möta utvecklare med spännande erfarenheter. Under kvällen lyssnade vi på Henrik Warne, som med sin 20-åriga erfarenhet av programmering visade hur vi kan lära oss från våra buggar. Kvällen fortsatte såklart på samma tema med ett debugging quiz i sällskap av en pizzabuffé.

Läs mer av Henrik Warne på hans blogg

Missa inte nästa meetup den 6 november

Meetupen skapades av utvecklare på Vaimokontoret som letade efter ett ställe att möta andra som är lika engagerade i webbutveckling, där de kan dela kunskap och inspirera varandra. Vaimo uppskattade engagemanget och valde att sponsra idéen, vilket har möjliggjort att träffar kan annordnas en gång i månaden för att prata tech, tech, tech. Nästa Sthlm Web Dev Meetup är den 6 november, även denna gång på Vaimos Stockholmskontor på Rosenlundsgatan 40. Då blir temat videospel, där Maxim Ivanov tar plats på scen för att prata om hans arbete med att utveckla Battlefield V(!). Efter är det en del annat kul, videospels-relaterat, planerat… Och såklart bjuds det på mat, godis och dricka!

 

Sthlm Web Dev Meetup 6 november Vart: Rosenlundsgatan 40, 118 53 Stockholm Tid: 18:00-20:00

Bäst av allt är att meetupen är öppen för alla; där juniora och seniora kan mötas, backenders och frontenders, och personer från alla byråar och företag! Det betyder också att vi välkomnar förslag på föreläsare eller teman till kommande meetups, vi vill att fler får möjligheten att inspirera med sina fantastiska erfarenheter. Vi har en grupp på Meetup.com för alla våra kommande event, men om du vill registrera dig för meetupen den 6 november så gör du det på Eventbrite!

Världsledande E-handelsleverantör

Vaimo är en strategisk partner och helhetsleverantör inom e-handel och omnikanal. Vi hjälper företag över hela världen att kraftigt öka sin försäljning med digitala lösningar i alla kanaler inom såval B2C som B2B.

Vaimo är en av de allra främsta leverantörerna av Magento i världen med över 300 medarbetare i 12 länder.