I denna kundstudie går vi bakom kulisserna av PIM-lösningen utvecklad för Smedbo. Läs vidare för att se hur Vaimo samarbetade med det lyxiga badrumsmärket för att skapa en officiell datakälla – eliminerar ineffektivitet och manuella uppgifter under processen.

pålitlig produktinformation

När Vaimo först träffade Smedbo var bristen på tydliga processer av hantering av produktinformation en viktig utmaning för verksamheten. Som ett B2B-företag som marknadsför produkter i över 15 länder var Smedbo tvungna att producera olika versioner av produktinformation i varje land. Den här komplexa processen tog upp en betydande mängd resurser som Smedbo ville använda till något bättre. En implementering av PIM-lösningen föreslogs för att hantera kärnproblemet kring varierande och ofullständig information.

En enda källa

Vaimo hittade en lösning med Akeneo Community Edition som passade Smedbos krav och ambitioner. PIM-teamet implementerade integrationer med ett antal av Smedbos system som skapade omedelbar och påtaglig effektivitet. Innan PIM-implementeringen och utan en officiell produktdatauppsättning la Smedbo värdefulla resurser på att manuellt underhålla data. Nu drar varumärket nytta av tidsbesparingar och ökad produktivitet som en PIM-lösning erbjuder.

Läs hela kundstudien om Smedbos framgång med sin produktinformation.

SMEDBOS KUNDSTUDIE

Världsledande E-handelsleverantör

Vaimo är en strategisk partner och helhetsleverantör inom e-handel och omnikanal. Vi hjälper företag över hela världen att kraftigt öka sin försäljning med digitala lösningar i alla kanaler inom såval B2C som B2B.

Vaimo är en av de allra främsta leverantörerna av Magento i världen med över 300 medarbetare i 12 länder.