http://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/sweden/15419

Rösta på Vaimo i European Business Awards

Vaimo tävlar om titeln National Public Champion för Sverige i årets European Business Awards som sponsras av RSM. Vaimo har redan utsetts till en av de nationella vinnarna i Sverige och kommer nu att kämpa för toppositionen som bygger på allmän omröstning med start idag. European Business Awards har lagt upp en video om Vaimo här som förklarar vad vi gör, historien bakom Vaimo, vad vi har åstadkommit och våra värdegrunder.

Vinnaren i Sverige kommer att presenteras den 7 mars 2016. Omröstningen online sker 11 januari till 26 februari. "Vi har 7 veckor på oss att konkurrera i den offentliga omröstningen, och vi hoppas att många kommer att titta på vår video och rösta på Vaimo. Allmänhetens röster är mycket viktiga för oss här på Vaimo, då vi värdesätter våra kunders åsikter och även vill sprida kunskap om vad vi gör och vad vi erbjuder på Vaimo," säger David Holender, CEO på Vaimo.

Under nästa omröstning kommer alla de nationella vinnarna från 32 olika länder tävlar mot varandra för att bli europeisk mästare. Den andra omröstningen kommer att äga rum mellan 7 mars och 26 apr 2016 och resultaten kommer att presenteras på European Business Awards-galan i juni 2016.

“Förra årets omröstning genererade över 170 000 röster från hela världen. Denna del av tävlingen ger entreprenörsföretag ett alternativt sätt att visa upp sina prestationer. Så vi ber alla som vill stödja sitt land eller verksamhet att läggas lite tid på att titta på videor och rösta,” säger Adrian Tripp, CEO för European Business Awards.

Utöver detta kommer en oberoende jury att analysera och dela ut poäng till alla deltagare och utse de 110 bästa som kommer att att möta domarna i den sista omgången av tävlingen. Sedan kommer den totala vinnaren från varje kategori att utses, samtidigt som den europeiska vinnaren presenteras på galan i juni 2016.

Om European Business Awards

European Business Awards inrättades för att identifiera och uppmärksamma företagens prestationer och att stödja framväxten av ett starkare näringsliv i Europa. Sponsorer och samarbetspartners i European Business Awards inkluderar ELITE, UKTI och PR Newswire. Förra året deltog alla EUs marknader och Turkiet, Norge, Schweiz, Serbien och fd jugoslaviska republiken Makedonien. Deras totala intäkter översteg 1,5 triljoner euro och har tillsammans en vinst på över 60 miljarder euro.

För mer information om European Business Awards, klicka här

Vill du veta mer? Kontakta oss