RESEROLS WEBBPLATS ÄR LANSERAD


Reserol produceras och marknadsförs av Nutrinovate AB, ett företag som kombinerar innovativ forskning med välkända och beprövade substanser i ett enda syfte – att erbjuda människor den senaste teknologin för att kunna tillgodogöra sig vetenskapliga framsteg inom hälsa. Reserol är baserat på en innovativ drug delivery platform som transporterar in substanser via munslemhinnan – Functional Film TechnologyTM (FFT). Tekniken är framtagen i Sverige och är resultatet av tio års forskning och utveckling. Nutrinovates produktportfölj kommer initialt att inrikta sig på high-end kosttillskott som antingen är unika i sitt leveranssätt eller unika i substans. Visionen är att tillgängliggöra tidigare svåråtkomliga substanser via innovation och okonventionellt nytänkande.

 

FAKTA

  • Företag: Reserol
  • Bransch: Hälsa, näring och skönhet
  • Marknad: Global, just nu fokus på Sverige och de nordiska länderna
  • Webbplatsreserol.com
  • Projektplan: 700 timmar


Mikael Lindblad, Chief Marketing Officer på Nutrinovate

“Vi har ett högt uppsatt mål - att öka mänsklighetens livslängd genom en enda produkt. Vi behövde en webbplats som visar upp vår produkt med exakthet och som låter kunder runt om i världen att få tillgång till den. Vaimo skapade en pålitlig, väl utformad sajt som realiserade vårt digitala koncept.”

 


UTMANINGEN

Nutrinovate startade 2015 utan fysisk butik och en helt ny fabrik i Sverige. Företaget säljer bara en produkt, Reserol, ett naturligt ämne som ökar människans livslängd genom att fungera som en kraftfull försvar mot virus, bakterier och skadliga sjukdomar relaterade till åldrandet. Nutrinovate ville ha en snabb, digital ingång till marknaden och behövde en professionell webbplats som skulle ge tillgång till produkten, ett sätt att registrera sig för abonnemang och som är responsiv med mobilt fokus.


 

LÖSNINGEN

Den 11 april 2016 lanserade Vaimo Reserols webbplats på Magento, med en stilren, minimalistisk känsla som återspeglar företagets premiumprodukt. Vaimo använde en abonnemangsmodul från Sellxed och anpassade den för att fungera med Payex och möjliggöra abonnemangsköp. Då det är viktigt att kunna spåra medicinska ämnen, utvecklade Vaimo en modul som spårar paketeringar från produktionsbatch till slutkund. Vaimo hade en “mobile first” approach till designen, vilket innebär att det finns en snarlik meny för alla enheter.


FUNKTIONER

  • Abonnemang 
  • Payex som betalningsleverantör 
  • "Track and Trace"-modul 
  • UNIFAUN 
  • Vaimo Content Management System


PROJEKTET

Projektet innebar en sammankoppling av de tekniska och affärsmässiga aspekterna med gällande föreskrifter inom läkemedelsindustrin. Vaimo tog sig an Nutrinovates vision och omvandlade den till kod som skapade det rätta konceptet. Även om projektet slutfördes snabbt lyckades Vaimo leverera den perfekta lösningen för att få ut Reserol på marknaden.FRAMTIDA E-HANDELSPLANER

Nutrinovate planerar att vidareutveckla Reserol, både när det kommer till produkt och webbplats. Nutrinovate vill också foto-dokumentera effekterna av produkten och använda webbplatsen som en plattform för att kunderna ska kunna delge sina erfarenheter. Företaget planerar också att anpassa webbplatsen för varje marknad; för närvarande är sajten uppdelad i ett svenskt och en global, engelska webbplats. Vaimo arbetar för närvarande med en app som kommer att stödja inköp och påminna användarna att ta Reserol i tid.

 

Klicka här för att komma till Reserols webbplats. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om projektet.

  

Vill du veta mer? Kontakta oss