I vår senaste kundstudie tittar vi bakom kulisserna på PIM-lösningen som implementerats för svenska Proove. Låt oss ta en närmare titt på hur den nya PIM har förbättrat Prooves operativa effektivitet och kan nu erbjuda en bättre användarupplevelse på sina tre varumärkesplatser; Holdit, Smartline och Telldus.

Fokus på produktberikning

Prooves tidigare affärssystem hade ett antal ineffektiva delar som höll företaget tillbaka. PÅ grund av bristande processer var det omöjligt att veta om produkterna var 100% berikade och korrekta. Förutom klarhet kring produktprocesser behövde företaget också involvera kollegor i Kina i berikningsprocessen. Ett nytt tillvägagångssätt behövdes för att klara dessa krav, utöka verksamheten och få bort ineffektiviteten.

En enda källa

Vaimo implementerade en anpassad Akeneo PIM-lösning. Den nya PIM har skapat den infrastruktur som behövdes för snabbare och enklare produktberikning. Detta tillåter också Proove att bättre strukturera sina processer. Det betyder att fler människor, befattningar och avdelningar kan berika produkter, inklusive kollegor på Prooves Kina-kontor. PIM har också utrustat personal med autonomi att lägga till, övervaka och massredigera attribut. Detta sparar tid och förbättrar den övergripande kvalitén på Prooves utgående data.

 

Läs hela kundstudien om Prooves resa till PIM-framgång.

PROOVE KUNDSTUDIE

Världsledande E-handelsleverantör

Vaimo är en strategisk partner och helhetsleverantör inom e-handel och omnikanal. Vi hjälper företag över hela världen att kraftigt öka sin försäljning med digitala lösningar i alla kanaler inom såval B2C som B2B.

Vaimo är en av de allra främsta leverantörerna av Magento i världen med över 300 medarbetare i 12 länder.