Precis Digital

Precis Digital är en digital marknadsföringsbyrå som tillhandahåller intelligenta digitala lösningar som tar ditt företags digitala närvaro till nästa nivå. Precis Digital driver relevant trafik till din hemsida och optimerar den för konvertering - allt baserat på data. Precis Digital specialiserar sig på Google AdWords och Google Analytics och genom att vara experter på att driva trafik med betald söktrafik är det viktigt att förstå datan för att i sin tur göra smarta val och försäkra sig om att investeringen är optimerad till fullo.

Som Google Analytics Certified Partner kan Precis hjälpa till att implementera relevant spårning på en specifik webbsida, analysera data, A/B testa antaganden och viktigast av allt; agera baserat på den data vi ser.

Data ger viktiga insikter och möjliggör analys och intelligent beslutsfattande, utan att behöva förlita sig på magkänsla och godtyckliga antaganden. Precis brinner för det de gör och är väldigt entusiastiska över de möjligheter som marknadsföring på nätet har att erbjuda.

Vaimo-kunder som använder Precis Digitals tjänster: Top Streetwear, Björn Borg, JC, Polarn O. Pyret, Brothers, Tilbords.

Läs mer om Precis Digital

Vill du veta mer? Kontakta oss