Tänk dig att du en dag bestämmer dig för att bestiga ett berg.

Det är definitivt inte något du vill, eller kan göra ensam.

För att lyckas behöver du inte bara rätt utrustning, år av förberedelser och gynnsamma väderförhållanden, utan också en guide som kan hjälpa dig att navigera i det förrädiska landskapet. Du kan kanske ta de första stegen på egen hand, men det är kunskapen och kompetensen hos en guide, byggd från år av praktiska erfarenhet, som kommer att ta dig till toppen.

 

Det ter sig likadant när det kommer till e-handel

Det är ett landskap som förändras i snabb takt. Påeldad av tekniska framsteg, ökad konkurrens, fragmenterade köpvanor och skiftande kundförväntningar, tvingas ledare inom handeln anpassa och vara innovativa, ofta på oförutsägbara sätt.

  • Var ska jag börja?
  • Vad ska jag prioritera i mitt digitala initiativ?
  • Vad ska jag fokusera på under det kommande året?
  • Vilka är de hetaste teknikerna jag borde implementera?

Det här är vanliga frågor som gäller företag inom både B2B och B2C.

Precis som på berget måste företagen använda sig av expertis hos en betrodd partner, som kan styra dem bort från fara och mot framgång.

På Vaimo är vi stolta över att hjälpa våra kunder att driva framgång i den digitala handeln. Vi är inte bara en leverantör av webblösningar. Vi är där som din strategiska partner, som hjälper dig att övervinna utmaningar och nå dina digitala handelsaspirationer.

Nyckeln i vår strategi är att hjälpa dig att leverera 360-graders shoppingupplevelser genom alla kanaler och enheter. Kundens förväntningar är trots allt höga och kommer bara fortsätta att öka. Snabba tekniska framsteg har förvandlat dynamiken mella handlare och kund, det är nu kunden som håller alla korten. Idag förväntar sig kunden trivsamma och uppslukande upplevelser vid varje beröringspunkt med ditt företag. Den moderna konsumenten vill också ha en relation med dig och vill bli uppmärksammad bland miljontals andra kunder. Det är väldigt mycket att erbjuda där och då!

Vi implementerar de bästa lösningarna och integrationerna så att du kan erbjuda kunderna exceptionella erfarenheter vid varje steg. Detta är vad som behövs för att vårda dina relationer och driva konvertering, försäljning och till sist ditt slutresultat.

Men vi vet att du som handlare har mycket mer att tänka på än bara din webbbutik. Vi alla har mindre och mindre tid som vi måste ta oss längre och längre på.

Det är där Vaimo kommer in. Vi kan ta bort din huvudvärk kring e-handeln genom att dra nytta av våra många års kompetens och erfarenhet för att hjälpa dig att förvandla din digitala verksamhet. Vi blandar strategi, design och teknik för att se till att du har en omfattande och framtidsbeständig lösning för e-handeln som hjälper dig att växa.

Så oavsett på vilken punkt du är på din digitala resa, skulle vi gärna höra från dig om dina handelsmål – du kan också lära dig mer om våra kunders e-handelsresor här.

Vi önskar dig det bästa med dina framtida e-handelsprojekt!

Teamet på Vaimo

Världsledande E-handelsleverantör

Vaimo är en strategisk partner och helhetsleverantör inom e-handel och omnikanal. Vi hjälper företag över hela världen att kraftigt öka sin försäljning med digitala lösningar i alla kanaler inom såval B2C som B2B.

Vaimo är en av de allra främsta leverantörerna av Magento i världen med över 300 medarbetare i 12 länder.