hjärtat av e-handeln


Från de orörda bergen i norra Skandinavien till en blomstrande värld av global e-handel.

företaget VAIMO 

Vaimo grundades 2008 på värdeord som kvalitet och snabbhet, genom vilka vi har blivit en av världens mest uppskattade experter inom e-handel på Magento. Genom att skapa e-handelsplatser som lockar besökare och göra dem till kunder, har vi hjälpt mer än 400 handlare att öka sina intäkter och stärka sina varumärken.

Vaimo har dessa värderingar som sin absoluta kärna. Värderingar som har hjälpt oss att bli en av världens mest efterfrågade experter inom e-handel. Idag har vi hjälpt mer än 400 företag att nå högre lönsamhet och skapa starkare varumärken genom webbshoppar som lockar fler besökare och som gör dem till faktiska kunder.

Vaimo har sin bas i den absoluta norden, men i dag genomför vi uppdrag åt kunder över hela världen. Med kontor i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Ukraina, Sydafrika, Förenade Arabemiraten, Japan, Estland och England erbjuder vi en global närvaro som gör oss snabbare, starkare och ges oss möjligheten att arbeta ännu närmare våra uppdragsgivare.

Vaimo är Magentos första Gold Solution Partner i Norden och Sydafrika. Det är en stor ära för oss och ett tydligt bevis på att vi lyckas integrera våra kunders affärsflöden i en stark, trygg och flexibel process som sätter dem i frontlinjen när det gäller lönsamhet och kundupplevelse.varumärket VAIMO

VAIMO har sin grund i det samiska ordet för hjärta. Inget annat ord beskriver bättre vår historia, vårt engagemang och det driv vi känner inför våra uppdrag. Samerna är nordens urbefolkning. Ett folk vars värderingar formats av de extrema livsbetingelser som världen norr om polcirkeln erbjuder. En värld fylld av enorma utmaningar och där framgång skapas av snabbhet, skicklighet och förmågan att samarbeta mot ett gemensamt mål.

Vår syn på e-handelslandskapet är mycket lik samernas värld. Det är en lockande plats med sin till synes oändliga storlek, men lite skrämmande på samma gång. När allt kommer omkring så är det är en tuff plats med ständig konkurrens för att överleva. Men tänk om, ungefär som att gå på en vandring i bergen med en guide, du även kunde hitta en erfaren guide för din e-handelsresa. Någon med kunskap och expertis för att hjälpa dig att lyckas, någon du kan lita på och som sätter dina affärsmål främst, någon som Vaimo!

Vaimos identitet innefattar allt du bör ta i beaktning för att lyckas med din e-handel. Vi är engagerade ut i fingerspetsarna - med vårt hjärta, sinne och expertis - där vi ständigt arbetar för att leverera den bästa handelsresan. Vi anser att tiden till marknaden är nyckeln och vi är redo att ta oss an utmaningar. Med hjälp av vårt duktiga team av 300+ personer kan vi forma Magento för att passa din kärnverksamhet och teknik.

Vill du veta mer? Kontakta oss