DAVID HOLENDER, CEO and Co-Founder

Kontakta David på LinkedIn

David Holender är en av de tre grundarna av Vaimo - han startade företaget 2008 tillsammans med PJ Utsi och Staffan Palopää.
Samtidigt som han är CEO och skapar många starka partnerskap för att expandera Magento ekosystemet, har han fungerat som huvudpersonen bakom Vaimos snabba tillväxt. Hans fokus på affärsutveckling och hans förmåga att se helheten har bidragit till att forma Vaimo till en av de ledande globala Magento lösningsleverantörer är det idag.

Under sin tid på Vaimo har David framgångsrikt förhandlat och sålt hundratals e-handelsprojekt. Han har varit oersättlig under förhandlingarna med några av de största och mest lukrativa återförsäljarna online i Norden. Dessutom har han lyckats hålla koll på viktiga nyckeltal och balansera tillväxten av alla avdelningar , vilket resulterat i  hög tillväxt, god lönsamhet och låg personalomsättning.

David har en exceptionell förmåga att fungera som en brygga mellan den tekniska världen och näringslivet. Hans kunskap om ERP och affärsprocesser har gjort honom väl medveten om de utmaningar som företag står inför varje dag. Samtidigt bidrar hans erfarenhet inom IT  till att avkoda komplicerat utvecklarspråk till något företagsledare kan förstå och relatera till. Tack vare detta arbetar han ofta tillsammans med nyckelpersoner i Vaimos säljteam för att stödja dem i att hitta rätt lösningar för kundens behov.

David (som de flesta människor här på Vaimo) älskar att idrotta. Han brinner särskilt för fotboll, men gillar också att spela badminton och vid tillfälle dykning och klättring. Han är pappa till två pojkar och när tid ges läser han gärna böcker.Vill du veta mer? Kontakta oss