Vaimo

Världsledande
partner inom handel

Sträva mot förträfflighet

Vi hjälper företag över hela världen att nå e-handelsframgång på Magento.
Som en av de främsta Magento-leverantörerna har vi levererat skräddarsydda e-handelslösningar till mer än 400 varumärken och handlare.
Vi är stolta över att vara certifierade Magento-experter och erbjuder kompletta lösningar som våra kunder kan lita på.
Vårt interna team består av över 350 specialister på kontor i över tio länder.

År i branschen

E-handelsexperter

Kontor i världen

Levererade projekt

lokal närvaro på en global marknad

Med kontor i Sverige, Norge, Finland, Danmark, England, Estland, Lettland, Ukraina, Sydafrika, Förenade Arabemiraten och Japan erbjuder vi en närvaro som gör oss snabbare, starkare och ger oss möjligheten att arbeta ännu närmare våra kunder och deras marknader.

Ledningsgruppen

Vaimo för samman kompetenta, kreativa och passionerade människor från hela världen. Alla anställda är målmedvetna och fokuserade på att göra sitt allra yttersta för att leverera resultat åt våra kunder.

Magento global elite Partner

Vaimo är en av 5 leverantörer globalt med statusen Magento Global Elite Partner. Det är en stor ära för oss och ett tydligt bevis på att vi levererar resultat åt våra kunder.

Vaimo är en av de partners med störst antal Magento-certifierade utvecklare i världen. Det gör att vi kan garantera hög kvalitet i alla led.

Världsledande E-handelsleverantör

Vaimo är en strategisk partner och helhetsleverantör inom e-handel och omnikanal. Vi hjälper företag över hela världen att kraftigt öka sin försäljning med digitala lösningar i alla kanaler inom såval B2C som B2B.

Vaimo är en av de allra främsta leverantörerna av Magento i världen med över 300 medarbetare i 12 länder.

våra kärnvärden

Text om kärnvärden.

Priser & Utmärkelser

Vi fortsätter att sträva mot vår vision att vara världens ledande Magento-leverantör. Vi mäter våra resultat och våra mål främst genom våra kunders framgång. Men att få ett erkännande från andra i branschen och de vi jobbar nära är alltid uppmuntrande och bekräftar att vi är på rätt väg.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev