världsledande e-handelsleverantör

Vaimo hjälper företag över hela världen att nå e-handelsframgång på Magento. Vaimo är en av de främsta Magento-leverantörerna och har levererat skräddarsydda e-handelslösningar till mer än 400 varumärken och handlare. Vi är stolta över att vara certifierade Magento-experter och erbjuder kompletta lösningar som våra kunder kan lita på. Vi har ett internt team på 300+ specialister och kontor i tio länder. Företagen väljer Vaimo för bästa praxis inom e-handeln.

300+

E-handelsexperter

13

kontor världen över

400+

levererade projekt


OM VAIMO

Hur startade Vaimos resa? Läs mer om Vår historia >>

Varför väljer handlare och varumärken oss som deras lösningsleverantör? Ta en titt på Varför Vaimo? >>

VAIMOs LEdning

Vaimos ledningsgrupp består av likasinnade proffs och e-handelsexperter som alla jobbar mot att skapa framgång för kunderna. Ledningsgruppen kommer från hela världen och har bidragit med sin kompetens inom affärssystem, hosting, utveckling, projektledning och verksamhetsutveckling till Vaimo. Tillsammans bygger vi några av de bästa e-handelsupplevelserna i världen.


lär känna Vaimos Ledning

PRISER & UTMÄRKELSER

Vi fortsätter att sträva mot vår vision att vara världens ledande Magento-leverantör. Vi mäter våra resultat och våra mål främst genom våra kunders framgång. Men att få ett erkännande från andra i branschen och de vi jobbar nära är alltid uppmuntrande och bekräftar att vi är på rätt väg.gasell-priset 2016 

Vaimo tilldelades Gasell-priset 6:e året i rad av Sveriges ledande finans- och affärstidning Dagens Industri. Gasell-priset uppmärksammar företag med den snabbaste utvecklingen i Sverige, med en organisk fördubbling av omsättningen och som visat stadig och progressiv ekonomisk tillväxt under de senaste 4 åren.

Klicka här för att läsa mer.

MAGENTO OMNICHANNEL PARTNER OF THE YEAR 2016

På Imagine Commerce 2016 i Las Vegas tog Vaimo hem priset som "Omnichannel Partner of the Year". Vaimo fick ta emot denna utmärkelse baserat på våra kunders framgång, vårt stora antal certifierade utvecklare och vår tillväxt.

Klicka här för att läsa mer.


GASELL-PRISET 2015

För femte året i rad tog sig Vaimo in på Gasell-topplistan över Sveriges snabbast växande företag. Vaimo hamnade på 38:e plats med en tillväxt på 389% de senaste 4 åren. 
Varje år tilldelar Sveriges största finanstidning, Dagens Industri, en Gasell-utmärkelse till de företag som vuxit snabbast i landet. Färre än 0,5% av alla företag i Sverige kvalificerar sig varje år.

Klicka här för att läsa mer.

SVENSK MÄSTARE I european business awards 2015/2016

Vaimo har blivit utnämnd till svensk mästare i European Business Awards, en prestigefylld tävling som stöds av företagsledare, akademiker, representanter från media och politiker från hela Europa.

År 2015 engagerade European Business Awards över 32 000 företag från 33 europeiska länder och utsåg 678 företag från hela Europa nationella vinnare, däribland Vaimo. 

Klicka här för att läsa mer
E-HANDELSPARTNER i EMEA 2015

Vaimo, en av de ledande globala leverantörerna av e-handelslösningar på Magento, har fått priset Imagine Excellence Award i kategorin Årets Magento-partner i EMEA på Magentos årliga konferens i Las Vegas. Vaimo uppmärksammades som en av Magentos främsta partners som visar framstående engagemang i Magentos ekosystem, intäktsökning och innovation.

Klicka här för att läsa mer.

GASELL-PRISET 2014

För fjärde året i rad tog sig Vaimo in på Gasell-topplistan över Sveriges snabbast växande företag. Vaimo hamnade på 16:e plats i Stockholmsregionen med en tillväxt på 636% de senaste 5 åren. 

Varje år tilldelar Sveriges största finanstidning, Dagens Industri, en Gasell-utmärkelse till de företag som vuxit snabbast i landet. Färre än 0,5% av alla företag i Sverige kvalificerar sig varje år.För att bli utnämnd till Gasell måste ett företag uppfylla följande kriterier:

 • en årlig omsättning på över 10 000 000 SEK
 • minst 10 anställda
 • minst fördubblat sin omsättning när man jämför första och sista verksamhetsåret
 • ökat sin omsättning varje år de senaste fyra åren
 • ett positivt kumulativt rörelseresultat de senaste fyra åren
 • stabil ekonomi   SPIRIT OF EXCELLENCE-priset 2013 

   Vaimo tog emot priset Magento Spirit of Excellence på Imagine-konferensen  i Las Vegas 2014.  

   Magento tittade på ett antal avgörande faktorer såsom: engagemang i sina distributioner, e-handlarnas nöjdhet och referenser, gemensam marknadsföring och kommunikation, tillväxt, expansion på tillväxtmarknader, innovation, PayPal-distributioner, mest effektiva användningen av ECG, strategisk planering, och visar en stor vilja att kämpa om sin plats på marknaden, om kundnöjdhet och Magento Enterprise-expertis.

   Klicka här för att läsa mer.


   GASELL-PRISET 2013 

   Vaimo hamnade på 10:e plats i Stockholmsregionen med en tillväxt på 1034% de senaste 4 åren.   GASELL-PRISET 2012 

   Vaimo hamnade på 14:e plats med en tillväst på 869% de senaste tre åren.


   2012 ÅRS "FAST AND EMERGING PARTNER" 

   Vaimo belönades för sin globala e-handelsexpertis genom att vinna priset "Fast and Emerging Partner" 2012 på den prestigefyllda årliga Imagine-konferensen.

   Läs mer


   Vill du veta mer? Kontakta oss