HobbyLink Japan har lanserats!

I vår senaste ”Nyligen lanserat”-story går vi bakom kulisserna på den nya sajten som utvecklats till den japanska hobbyaffären. Storyn beskriver hur Vaimo utvecklat en responsiv och användarvänlig webbshop som också kan hantera HobbyLink Japans stora produktkatalog.

Låt oss ta en närmare titt …

Handlare: HobbyLink Japan
Bransch: Hobbyprodukter
Marknader: Globalt
Antal sidvisningar per månad: 7 miljoner
Antal aktiva produkter: 120 000
Magentoversion: Magento Commerce 2.0
Hemsida: hlj.com

Vad är Hobbylink Japan

HobbyLink japan grundades 1995 och är idag en av världens största hobbybutiker online där de erbjuder hundratusentals produkter till lojala kunder runt om i hela världen. 

 

Utmaningen

 När de inledande diskussionerna började med Vaimo i januari 2017, fanns brister i HLJs webbplats på områden som gjorde att företaget kände att de hölls tillbaka. Detta inkluderade ett slitet CMS och en sida som saknade flexibilitet, vilket inte möjliggjorde för enkla tillägg av nya produkter. Företaget ville även uppdatera utseendet på deras webbplats med något mer modernt, intuitivt och fräscht som skulle fungera både på desktop, surfplatta och mobilt. HLJs omfattande produktkatalog och unika affärsfunktioner krävde en robust lösning med ett flexibelt tillvägagångssätt.

Lösningen

 Vaimo skapade en responsiv och smidig sida med en intuitiv och enkel design. Den skalbara sidan gav den flexibilitet som företaget hade sökt. Integrationen av Vaimo CMS gav HLJ mer autonomi och frihet vid uppdatering av sina sidor, så att de kunde göra uppdateringar snabbt och effektivt utan att behöva ta in extra resurser. Vaimo genomförde också några unika egenskaper på webbplatsen, bland annat ett gränssnitt för företagets innovativa ”Private Warehouse” -funktion, vilket ger kunderna fullständig kontroll över hanteringen och leveransen av sina ordrar.

Världsledande E-handelsleverantör

Vaimo är en strategisk partner och helhetsleverantör inom e-handel och omnikanal. Vi hjälper företag över hela världen att kraftigt öka sin försäljning med digitala lösningar i alla kanaler inom såval B2C som B2B.

Vaimo är en av de allra främsta leverantörerna av Magento i världen med över 300 medarbetare i 12 länder.