Vi ska till Barcelona för MagentoLive Europe 2018, kommer du också vara där? Boka ett personligt möte för att få råd om hur man driver en framgångsrik e-handelsplats för B2B eller B2C. PS! Vaimos CCO, PJ Utsi, kommer också att ta scenen tillsammans med vår kund BAUHAUS.

Boka ett möte med oss

Du kan schemalägga möten med medlemar av Vaimos Team och få dina frågor besvarade direkt. Här är några av våra kollegor som kommer att delta i MagentoLive Europe. Kom och hälsa på oss i vår monter P1!

Kom och besök vår monter P1 för att se hur vi kan ta din digitala handel till nästa nivå. Vår största prioritet är att se våra kunder lyckas med sina digitala amitioner, så vi är glada att höra mer om dina handelsbehov och titta på sätt att uppnå dessa mål. Om du inte har möjlighet att närvara på MagentoLive i Barcelona, kontakta oss här för att prata med en i vårt team!

Världsledande E-handelsleverantör

Vaimo är en strategisk partner och helhetsleverantör inom e-handel och omnikanal. Vi hjälper företag över hela världen att kraftigt öka sin försäljning med digitala lösningar i alla kanaler inom såval B2C som B2B.

Vaimo är en av de allra främsta leverantörerna av Magento i världen med över 300 medarbetare i 12 länder.